Новини / Първата компютърна кутия на FSP Group вече налична на склад!

Първата компютърна кутия на FSP Group вече налична на склад!

[ 11-05-2017 ]

FSP Group е основана през далечната вече 1993г., като за всичките тези години до сега всички я свързват с качествените им компютърни захранвания, като предлаганите модели са успявали да покрият всички нужди на своите потребители. През годините освен техните захранвания, компанията се разшири, като изработваше OEM захранвания за други компании, но от скоро вече имат в своето портфолио и модел геймърска кутия.

FSP CMT210 е mid-tower кутия с изчистен и семпъл дизайн, страничния панел е със стъкло за да може геймърите да се наслаждават на така модерните напоследък RGB компоненти. Кутията е така проектирана, че целия преден панел е направен с мрежест дизайн за да да може да се постигне голям въздушен поток и да подобрите работните температури вътре.

Кутията пристига с инсталирани 2 120мм LED вентилатора светещи в синьо ( един на предния панел и един на задния ), като може допълнително да добавите още 2 120мм на предния панел, хубавото е че ентусиастите искащи огромен воден радиатор могат да сложат такъв с размер до 360мм.

Кутията може да разгледате тук.