Новини / Серии надеждни дънни платки от ASUS Corporate Stable Model за системни интегратори!

Серии надеждни дънни платки от ASUS Corporate Stable Model за системни интегратори!

[ 10-10-2017 ]

Уважаеми клиенти, 
във връзка с нашето партньорство с Asus имаме удоволствието да ви представим новата им серия дъна Corporate Stable Model (CSM).Предимствата им спрямо стандартните модели е, че при тях имате допълнителни защити от пренапрежение, по-качествени компоненти за да може да се гарантира безпроблемна работа на компютъра, дори при 24/7 работа. Освен по-високото качество на изработка, към тях получавате и безплатен софтуер, който ще позволява мониторинг, какъвто има при сървърните решения и ще може да се правят финни настройки на всяка машина, както и отдалечена диагностика, дори през мобилен телефон.

 

ASUS Control Center
Оптимизирайте управлението на IT крайните точки

Контролният център на ASUS (ACC) е централизирана платформа, предназначена да подпомага ИТ персонала при мониторинга и контрола на устройствата в рамките на корпоративните мрежи и да улеснява дистанционно проверката на инвентара на различни места, за да предпази от потенциални проблеми. Неговото подробен табло за управление предоставя данни в реално време за идентифициране на системни повреди и ефективно подобряване на производителността, както и за извършване на навременна проверка на управлението на активите.

 

На Ваше разположение имате и мобилно приложение, с помоща на което ще може да следите всичко дори на моблния си телефон.

 

Автоматизиране на поддръжката на IT

ASUS Control Center (ACC) позволява на ИТ персонала да насрочва автоматични актуализации на най-новите BIOS, софтуер и помощни програми за конкретни или всички устройства в извън пиковите часове, подобрявайки стабилността на системата и гъвкавостта на оперативната информационна система. ACC е предназначен за подобряване на управлението на захранването чрез настройки, за да се оптимизира използването на енергия и да се намалят рисковете при прекъсване. ACC също автоматично уведомява ИТ персонала в случай на необичайни условия или промени в което и да е устройство, което позволява по-бързо разрешаване на потенциални проблеми.

 

Сигурно управление всичките си крайни точки

Сигурността е изключително важна във всяка бизнес среда. Контролният център на ASUS (ACC) помага на ИТ служителите да управляват добре конфигурацията на крайната точка, портативния достъп до хранилища и приложенията за компютърни програми, като им дава възможност да създават правила за групиране на отделни устройства. ACC предотвратява неоторизиран достъп до системата, като осигурява отдалечено деактивиране на редактора на системния регистър, блокира едновременно USB хранилището за всички възли и контролира състоянието на клиентското устройство и осигурява автоматично рестартиране чрез програми за наблюдение.

Всички модели може да намерите тук!