Новини / Мултимедийна безжична мишка MT550 от Rapoo

Мултимедийна безжична мишка MT550 от Rapoo

[ 21-03-2018 ]

Насладете се на трикратно по-добро безжично изживяване с новата мултимедийна безжична мишка от Rapoo: MT550

Rapoo, един от водещите световни производители на периферни устройства в безжичния сегмент и първият производител на продукти с безжична 5 GHz технология, представя елегантна чудесна връзка с безжичната мултимедийна оптична мишка MT550.

3 пъти по-добра свързаност

Свързването към различни устройства с една и съща мишка, без да се налага да се справяте с безкрайно сдвояване на устройството, или се чудите дали наистина се свързва чрез Bluetooth, вече е възможно.
Благодарение на новата уникална мултирежимна безжична технология от Rapoo, MT550 се свързва с множество устройства от различни типове и поколения. Тази мултирежимна безжична технология разполага с три надеждни режима на свързване - Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 (Smart) и 2.4 GHz безжично предаване. Той просто гарантира, че свързването към Bluetooth устройства е неограничено - тъй като Bluetooth 4.0 (Smart) е съвместим само с най-новите устройства, готови за работа със смартфони, Rapoo добави изключително класическата Bluetooth 3.0 технология за премахване на Bluetooth пропуски. Това е голямо предимство пред съществуващите продукти на пазара и най-важното е, че потребителите да имат спокойствие, от което се нуждаят, когато избират такава мишка с цел по-голяма свързаност.
С обхват от 10 метра и покритие от 360° няма почти никакви граници. Свързване в собствен клас!

Незабавно превключване между няколко свързани устройства с едно кликване

Уникалната мултимодална безжична технология не само осигурява изключителни възможности за безжична връзка, но може да се използва и на четири устройства едновременно. За удобство, LED дисплеят от лявата страна на мишката ви информира на коя платформа мишката е активна. МТ550 автоматично се свързва с работещото устройство, като премахва неприятностите на дейностите на различни платформи.

 

 

Шедьовър в дизайна и функционалността

В комбинация с висококачествена майсторска изработка, ергономичен дизайн и матови повърхности, тази мишка е също елегантно хващаща окото на всяко бюро. Това не е само шедьовър от гледна точка на външния вид - предназначен за дясна употреба, предлага седем бутона, включително 2D колело на мишката и регулируем 1600 DPI HD сензор. Това гарантира максимална точност при сърфиране или работа. Енергоефективната безжична технология на Rapoo също така позволява продължителна употреба на мишката за период до 12 месеца, преди да смените батериите. Практична за пренасяне: Устройството Nano USB dongle просто се съхранява в обозначеното отделение в долната част на мишката.

 

 

Седем причини, поради които си заслужава да опитате MT550:

✓ Нова многофункционална безжична връзка: свързване чрез Bluetooth 3.0, 4.0 и 2.4 GHz
✓ До 10 м обхват и 360 градуса покритие
✓ Свържете едновременно до 4 устройства
✓ Мигновено превключете между 4 свързани устройства с едно кликване (Автоматично сдвояване)
✓ Напълно регулируем 1600 DPI сензор (600 до 1600 DPI)
✓ Ергономичен елегантен дизайн
✓ Дълго продължително използване преди смяна на батериите: до 12 месеца

Допълнителни спецификации:

✓ DPI превключвател за настройване на точност
✓ Бутон за превключване на устройства, за да превключвате между устройства
✓ Бутон за сдвояване, чрез Bluetooth
✓ Бутони наляво, надясно, обратно, напред
✓ 2D ролково колело
✓ Бутон Вкл. / Изкл
✓ Нано USB приемник

Размери: 103 × 69 × 43 mm
Тегло: 75 г
Съдържание на пакета:
Безжична мишка, Nano USB приемник,
2 AA алкални батерии (предварително инсталирани), Ръководство за бърз старт