Новини / NetSupport Manager - Multi-Platform Remote Control software

NetSupport Manager - Multi-Platform Remote Control software

[ 27-06-2018 ]

 

NetSupport Manager продължава да предоставя най-новите възможности за отдалечен достъп, поддръжка на компютри и управление на настолни компютри. От настолен компютър, лаптоп, таблет или смартфон можете да наблюдавате няколко системи с едно действие, да осъществявате ръчна дистанционна поддръжка, да си сътрудничите и дори да записвате или възпроизвеждате сесии. Когато е необходимо, в реално време да струпате хардуерни и софтуерни инвентари, да проследявате услуги и дори да разглеждате и администрирате отдалечени конфигурации на системата, за да помогнете за бързо разрешаване на проблемите.

Проектиран да функционира във вашата LAN, WAN или интернет, безопасно и без да е необходима конфигурация на защитна стена, NetSupport Manager предоставя едно решение за отдалечена поддръжка - без да е необходима услуга на трета страна или постоянни абонаментни разходи. Добавяйки към традиционните способности за дистанционно управление от вида 1:1, NetSupport Manager се отличава с решения от вид 1:много; от наблюдение на множество системи в реално време, до показване на екрана на оператора на множество получатели за обучение, за подаване на дистрибуции в цялата мрежа.

Над 25 годишна разработка и с 13 000 000+ инсталации за компютри = индустрията разпознава като най-стабилното, богато и сигурно решение за дистанционно управление и отдалечен достъп.

 

Разгледайте предложенията в сайта:

Софтуер Netsupport Manager V.12.5 - за отдалечен достъп и управление на компютри

- пакет от 25 бр. лиценза

Софтуер Netsupport Manager V.12.5 - за отдалечен достъп и управление на компютри

- пакет от 50 бр. лиценза