Новини / Хама със собствена зала на изложението IFA в Берлин

Хама със собствена зала на изложението IFA в Берлин

[ 05-09-2018 ]

Основни акценти: Интелигентен дом, аудио и мобилна комуникация

Зала 10.2 в IFA в Берлин е изцяло запазена за Hama, аксесоарният специалист от Monheim. Както и през предходните години, големият търговски панаир се подразделя на зона на търговци на дребно и големи потребители, включваща тематични острови, обхващащи областите на мобилна комуникация, домашно забавление, мултимедия, фотография и игри. Този път огромната топка, която може да се извива, хваща окото. Това не е просто удивителен дизайнерски елемент, а служи също и като център за цялостната аудио продуктова гама, един от фокусите на Hama на панаира.

Звуковата кабина за добър звук
Ако се интересувате от аудио продукти, не просто искате да ги видите, а и да научите за техническите им характеристики. Това, което е важно, е слушането на аудио. И това се предлага на посетителите на IFA на живо в звуковата кабина по време на целия панаир. По-специално, умните звукови системи ще бъдат демонстрирани тук. Те вече бяха голяма тема в щанда на Hama IFA през предходната година. Звуковите линии Sirium 3600 и Sirium 4000, представени тогава като прототипи, бяха първите модели в света, включващи интегрирането на Alexa Voice Service. Междувременно те са получили много положителни рейтинги при тестовете от известни търговски списания и са впечатлили всички по въпроса за звука, дизайна, изработката и съотношението цена / производителност. Тази година Хама представя два стационарни високоговорителя - Sirium 2000 и 2100, както и мобилен високоговорител - Sirium 1000. По този начин непрекъснато се разширява и серията Intelligent Home, към която също принадлежи и настолния високоговорител Sirium 1400. Фокусът тук, както и преди, е върху брилянтно чистия звук, интелигентния (смарт) гласов контрол и функциите за няколко стаи и стрийминг, предлагани от тези продукти, както и техните добри цени на дребно.
Като цяло, Хама подкрепя интелигентния дом и следователно продължава да разширява своя набор от умения като WiFi лампи, WiFi адаптери за гнезда или WiFi превключватели с докосване на стената, например.


Тенденцията на цифровите радиа продължава
Цифрови радиа са част от обхвата на Hama от 2010 г. Текущите данни потвърждават, че тази тенденция продължава. През 2017 г. в Германия са продадени общо 1,3 милиона устройства DAB+, а индустрията очаква допълнителни увеличения. С елегантния си и висококачествен дизайн Hama отново има пръст върху импулса и впечатлява с технически характеристики и практически идеи за продукти. Пример за това е адаптерът за преоборудване, който прави съществуващите автомобилни радиа подходящи за DAB+ без необходимост от сложна работа по модификацирането.

Интелигентни решения
Вече много години аксесоарният специалист Hama използва лозунга "The Smart Solution" за своята международна реклама. Никога не е било по-подходящо и това не се отнася само за новите диапазони на интелигентните продукти. Това далеч надхвърля очакванията. С добре обмислени и умни продукти, Hama предлага решения във всички продуктови области, които отговарят на нуждите на различните целеви групи. Тук технологията трябва да е правилна и винаги актуална, докато в същото време модерните тенденции и духът на времето не трябва да се губят. Спектърът е много широк и дори цялата зала 10.2 на IFA в Берлин няма да бъде достатъчна, за да покаже всичко. Но има много нови неща, които трябва да се открият и определено си струва да посетите.