Новини / Последния войн на Nvidia - GTX 1650!

Последния войн на Nvidia - GTX 1650!

[ 23-04-2019 ]

Последния войн на Nvidia - GTX 1650!

След дълго очакване вече можем да обявим, че поредния войн в редиците на Nvidia базиран на Turing технологията е вече готов за битка и това е GTX 1650. Благодарение на чудесното партньорство между Вали Компютърс и Nvidia, Asus и Gigabyte отново ще можем да отбележим премиерата заедно с целия свят и да имаме на склад 6 модела налични в деня на световната премиера.

Шейдърите на Turing?

Благодарение на едновременното изпълнение на операции с плаваща запетя и цели числа, технологията за адаптивен шейдинг, новата архитектура с обединена памет и два пъти повече кеш в сравнение с предшественика си, шейдърите на Turing дават възможност за невероятно повишаване на производителността в днешните игри. Наслаждавайте се на още по-добра производителност в съвременните заглавия, които се възползват от модерните графични характеристики на Turing.

 

GeForce Experience.

Правете видеоклипове, екранни снимки и лайвстриймове и ги споделяйте с приятели. Грижете се за актуалността на драйверите си за GeForce и оптимизирайте настройките си за игрите. Всичко това е възможно благодарение на GeForce Experience - най-важното допълнение към графичната ви карта.

Nvidia ANSEL

Този мощен фоторежим ви дава възможност да правите професионални снимки на игрите си по-добре от всякога. Вече можете да създавате и споделяйте супердетайлни, 360-градусови, HDR и стерео снимки на най-впечатляващите си изживявания в игрите.

Виж всички модели Nvidia GTX 1650 тук!