Новини / Glorious новата геймърска марка на Вали Компютърс!

Glorious новата геймърска марка на Вали Компютърс!

[ 27-06-2019 ]

Чакането приключи Glorious e тук!

Уважаеми клиенти,
искаме да ви зарадваме, че към богатото портфолио от геймърски продукти на Вали Компютърс от днес ще можете да намерите при нас и всички продукти на една млада, но доста амбициозна марка и търсена марка - Glorious PC Gaming Race. Вали компютърс ще бъде единствения официален дистрибутор и сервиз на марката за България 

Glorious PC Gaming Race е създаден от страстни геймъри, които искат да предложат топ продукти на достъпни цени. Мисията е да създаде уникални аксесоари за игри, проектирани с първокласно качество и безкомпромисно представяне
 
Изграден през 2014 г. от онлайн общността на PC геймърите, GPCGR е предизвикателство за индустрията с продукти, отговарящи на нуждите на сериозни играчи, които искат най-доброто.
Glorious придобиха славата си с най-добрите в света over-sized падове за мишки. След това обърнаха пазара на периферията към първата в света „Модулна механична клавиатура“ с база върху която можете да си наредите по ваш избор суичове и копчета супер лесно и бързо, а именно.

И сега идва най-новото бижу към семейството на Glorious – Model O, която е най-леката RGB мишка правена до сега!
 
Glorious Model O

Glorious Model O е тествана и разработена от екип страстни геймъри, които не приемат нищо различно от съвършенството. Представяме ти Model O, който цели да издигне гейминг усещането ти до висините. Създаден да предложи невероятно бързина, контрол и комфорт, като това да бъде събрано в ултра лека премиум мишка, която да те отведе до най-високото ниво на E-sport игрите!

Всички модели на мишката може да намерите тук!
 
Геймърски клавиатури и аксесоари
Glorious GMMK

Патентованата Glorious Modular Mechanical Keyboard (GMMK) е първата в света механична клавиатура, включваща лесна замяна на суичовете от серията - Cherry, Gateron и Kailh.Въоръжени с великолепна алуминиева горна основа, 100% анти-ghosting (пълен NRKO), LED задно осветление (няколко режима), модулни суичове и минималистичен дизайн - Glorious GMMK модулните клавиатури са революция на пазара на механични клавиатури, като дава на потребителите пълен контрол, без да е необходим технически опит. 

Ако някога си мечтал да си направиш хибриден дизайн на клавиатурата и да мискираш дори няколко суича то това е твоята клавиатура!

Всички модели можеш да намериш тук!
 
Механични суичове
Тези механични суичове са произведен от Gateron и са напълно съвместими с нашата Glorious Modular Mechanical Keyboard база и Cherry MX архитектурата на маунтове и капачки. Gateron е първият производител на механични суичове, който носи забележителни подобрения в сравнение с оригиналните Cherry ключове, които доминират на пазара. Основната разлика между суичовете на Gateron и Cherry е, че при на Gateron e тактилния удар (момента на отчитане на клика) е по-осезаем и изискват еднаква сила на натиск по целият ход на клавиша.

Така се постига изцяло ново впечатляващо игрално преживяване и Gateron увеличава бързо своята популярностт сред хората използващи механични клавиатури. Гладкостта на всеки ход на суичовете на Gateron може да бъде описана най-добре като: плъзгане на горещ нож през масло.

Gateron суичовете са напълно SMD-LED съвместими, MX (+) свързване и имат номинален живот от 50 милиона клика. Комутаторите са предназначени да се използват с нашата клавиатура Glorious Modular Mechanical, но могат да се използват с други клавиатури и DIY проекти.

Всички модели може да разгледаш тук!
 
Премиум капачки за механични клавиатури на достъпна цена!

Комплектът Glorious Keycap е направен за да може бутоните да се ползват дълго и продължително, като за това всяко едно от тях използва високо качествена ABS пласмаса. С уникален двуслоен корпус, тези клавиши ще ти дадат подобрено гейминг изживяване, тъй като всяко натискане на клавиш предава превъзходно усещане. Комплектът, също така е проектиран да подобри LED светлината на клавиатурата, за да може подсветката да е по-ярка и лъскавите страни да осветят тялото на клавиатурата.

Всички модели може да разгледаш тук!

Геймърски пад Glorious

Специалната повърхност на пада осигурява уникална комбинация от скорост и контрол, което ги прави идеални за всяка една ситуация. Всички подложки за мишки Glorious са с обшити краища, които предотвратяват разплитането от износване, значително увеличавайки естетиката и продължителността на живота им. Благодарение на висококачествената им конструкция, могат да се перат в пералнята.

Всички модели можеш да разгледаш тук!