Новини / Международно признатите награди на EISA отиват при W2700 и W5700 проекторите на BenQ

Международно признатите награди на EISA отиват при W2700 и W5700 проекторите на BenQ

[ 15-08-2019 ]

Победители в категориите EISA Best Buy Projector 2019-2020 и EISA Home Theatre Projector 2019-2020

Айндховен, Холандия, 15 август 2019 – BenQ, DLP марка No.1 в света, обяви днес, че два от нейните проектори са спечелили престижни награди от EISA (Европейската асоциация за картина и звук). Победители в категориите 2012019/2020 Best Buy Projector (W2700) и Home Theatre Projector (W5700), наградите ще бъдат връчени на официална церемония, на първият ден от IFA, в Берлин, на 6-ти септември 2019г.  

EISA е уникална асоциация, която включва над 55 специализирани списания, от 29 страни, за HI-FI, домашно кино озвучаване, дисплеи за домашно кино и видео, електроника за коли, мобилни устройства и фотография. Тя е най-голямото редакционно сътрудничество, в света на потребителската електроника и е позната в цял свят с наградите EISA - годишни награди, които осигуряват най-добрите и независими препоръки, за закупуване на потребителски технологии.

Стив Чу, президент на BenQ Европа, каза „ Радваме се да получим две EISA награди, тази година. Наградите са важни, тъй като са от толкова уважавана организация и подчертават стремежът на BenQ да вдъхновява клиентите си, чрез иновативни продукти. И двата спечелили проектора са отличени за тяхната истинска 4K HDR CinematicColor технология, която предлага кинематографично изживяване, на голям екран, точно както режисьорите са искали да го пресъздадат. Чудесно е да бъдем наградени за продукти, които помагат за развитието на технологията за домашно кино.“

 

Цитат от EISA за BenQ CinePrime W2700

Този компактен 4K HDR проектор пренася забавлението на голям екран в дневната ви, без компромиси в представянето си и без да изпразва портфейла ви. CinePrime W2700, на BenQ, използва най-новия DLP чип, за 4К детайли, като го съчетава със специално проектирано цветно колело и фабрично калибриране, за да предостави за първи път на пазара възпроизвеждане на DCI-P3 цветове. Накратко, той гарантира изображения, които перфектно пресъздават идеите на автора. Освен това включва функции като 1.3х увеличение и 12V захранване, за допълнителна гъвкавост при монтажа, USB порт, с възможност за захранване, за стрийминг от HDMI плейър, както и интуитивни екранни менюта, с които може да контролирате разширените възможности за настройка на изображението. Комбинирайте всичко това с неговото ясно и наситено с цветове изображения, с вградената стерео система и получавате най-добрият в класа си проектор.

 

Цитат от EISA за BenQ CinePrime W5700

Точни цветове, детайлно изображение, HDR възпроизвеждане и гъвкавост при монтажа – W5700, водещият проектор на BenQ, е лесно да бъде препоръчан за домашен кино салон. Изцяло стъклената оптична система, изградена от 11 елемента, е оптимизирана за 4К и предоставя ясни, отчетливи изображения. Специално проектираното цветно колело и системата на лампата предоставят забележително 100% покритие на DCI-P3 цветове, правейки го идеален за HDR съдържание. Може лесно да монтирате проекторът, във вашия киносалон, благодарение на голямото 1.6х увеличение, което създава обширно фокусно отношение и на възможността за хоризонтално и вертикално преместване на обектива, за да осигурите точно подравняване на изображението. Впечатляващият пакет се завършва с вниманието към детайла – матовото шаси, предотвратяващо отблясъци, заедно със специалния пръстен на обектива, който предпазва от разсейване на светлината, ви карат да се фокусирате само върху невероятните изображения.

 

За BenQ CinePrime W2700

Перфектен за малки стаи и дневни, W2700 проекторът, на BenQ, е стилно проектиран с модерен, компактен профил и олекотен дизайн. Той предоставя на филмови фанатици истинско кино представяне, чрез функции като истинска 4k UHD HDR-Pro и DCI-P3 / Rec 709 CinematicColor технологии. За допълнително удобство има и вграден говорител.

 

За BenQ CinePrime W5700

Предлагайки дори по-добро цветово представяне, със 100% възпроизвеждане на DCI-P3 / Rec 709 цветовите пространства, W5700 на BenQ е идеален за любителите на домашно кино, които търсят невероятно качество на картината, с детайлни и ясни изображения. W5700 добавя пълна цветова гама и подобрен контраст, за да предостави зашеметяваща, истинска 4K HDR яснота на образа, цвят и детайли, които са сравними с това на цифровите кина.