Новини / AVerMedia - HD Webcam 310 - PW310

AVerMedia - HD Webcam 310 - PW310

[ 05-06-2020 ]

 

AVerMedia - HD Webcam 310 - PW310

 

 

Споделете вашите моменти със света, чрез HD Webcam 310. За целата просто включете и пуснете USB уеб камерата, която заснема Full HD 1080p видео за поточни предавания, игри, чат и други.


Full HD 1080p записи

HD Webcam 310 записва ясни и живи 1080p30 видеоклипове, които улавят най-добрите детайли за вашия стрийминг и видео блогове на живо. Той също така има вграден микрофон и прави висококачествени снимки до 12 мегапиксела.

 


Включете и играйте

Удобство в най-добрия смисъл. Всичко, което трябва да направите, е да го извадите от кутията, включете го към вашия компютър или Mac и сте готови да започнете! Съвместим с видео разговори или всеки поточен софтуер - получавате всичко, което желаете с лекота.

 


Плавен и бърз автофокус

Независимо дали искате да се облегнете за екстремен близък план или да отстъпите за широк кадър, обективът на HD Webcam 310 автоматично се приспособява към всеки ваш ход бързо и плавно, така че изображението ви да остане фокусирано.

Гъвкав клипс, готов за статив

С универсалния дизайн на клипса, HD Webcam 310 се вписва буквално във всякакво положение. Можете да го закачите на екрана на вашия лаптоп, монитор на работния плот, да го настаните на бюро или дори на статив.

Подобряване на портрета в реално време

Използвайте HD Webcam 310 с RECentral 4, софтуера за стрийминг / редактиране на AVerMedia и се наслаждавайте на ексклузивна функция за подобряване на портрета, която ви прави перфектна картината на екрана през цялото време.

Оригинал Подобрено изображение на екрана

 

Уеб камера с микрофон AverMedia PW310, 1080p, USB 2.0, Черна