Новини / Първият в света 4LED гейминг проектор с кинематографично изживяване - BenQ X1300i

Първият в света 4LED гейминг проектор с кинематографично изживяване - BenQ X1300i

[ 10-02-2021 ]

Безкрайно завладяващ плавен гейминг

Най-завладяващият гейминг проектор се нуждае от мигновени игрови режими, аудио въздействие и цялостно управление, с най-доброто входно забавяне, в индустрията, за безпроблемни победи във всеки игрови жанр. X1300i е предназначен за продължително забавление с Android TV за стриймване на съдържание на живо. Дългият живот на LED светлина ви предлага живи цветове, а елегантният дизайн допълва всяка игрална стая.

Пълно кинематично потапяне за RPG (приключенски игри)

Изживейте напълно изтънчеността и напрежението на виртуалния свят. Докато изследвате разрушена сграда, богата на завладяващи детайли, оставете мощната оркестрова музика, с чист звук и силен бас, да ви води през цялото приключение в средновековната епоха.

Режим "FPS" ви посочва близките заплахи

Изчистените детайли разкриват врагове, които се крият в сенките, докато ви дебнат. Виртуалния съраунд стерео звук подчертава изстрелите, взривовете и стъпките, предупреждавайки ви за приближаващи се заплахи, така че сте готови да посрещнете всеки враг. Сигурни сте, че ще оцелеете в битката.

"SPG" (Sport Game) режим, за да усетите тръпката

Насладете се на невероятно реалистичните, спортни игри със зелена трева, различни тонове на кожата, ярки екипи и подчертани детайли. Чуйте и разберете ясно гръмките гласове на дикторите, докато феновете приветстват отбора ви. Ще се пренесете направо в центъра на екшъна.


Превъзходството на GameMastro™

Технологията GameMaestro, на BenQ, не само ви осигурява ниска латентност, но също така ви предлага оптимизирани визуални и аудио настройки за FPS, RPG, спортни игри и потребителски EQ с предварително зададени аудио и визуални настройки. Благодарение на CinematicColor, изображенията предлагат живи цветове, докато смесването на аудио с няколко източника, настроено от treVolo-Bongiovi Digital Power Station (DPS), подобрява всяка музика, за да ангажира публиката. Това е един от най-добрите кинематографични проектори за игри, за които можете да си мечтаете.

Снабден със CinematicColor

LED 98% покритие на Rec.709

Настроени от treVolo

5W*2 treVolo стерео колони

Най-новите технологии за ниска латентност

8ms @120Hz

Универсалната свързаност на двата HDMI 2.0b (HDCP2.2) порта и усъвършенствани AV контроли за игрови конзоли, преносими и стрийминг устройства, и Blu-ray плейъри ви позволяват да се насладите на 4K съдържание, със задоволителен HDR ефект. HDMI 2 порта поддържа ARC (Audio Return).

Проекторът се очаква да бъде наличен за поръчка през месец Март 2021 година с очаквана крайно клиентска цена от 1299 евро с ДДС. За повече информация за препоръчваните за гейминг проектори от BenQ, можете да намерите тук.