Новини / MyScale - SMART WIFI кантар с цветен дисплей

MyScale - SMART WIFI кантар с цветен дисплей

[ 28-05-2021 ]

MyKronoz

 

 

 

MyScale е нещо повече от кантар. С голям LED цветен дисплей MyScale ви дава изчерпателна картина на телесния състав в реално време: тенденции в теглото, ИТМ (индекс на телесна маса), мастна маса, мускулна маса, костна маса и водна маса, за да ви помогне да разберете по-добре метаболизма и физическата си активност. За да следите здравето си у дома, MyScale се предлага със сензор за сърдечен ритъм, който измерва сърдечната Ви честота за по-малко от 30 секунди.

Съвместим със смартфони с Android и iOS, MyScale се синхронизира автоматично и чрез Wi-Fi с вашия защитен акаунт в облака и вашите данни са незабавно достъпни в приложението MyKronoz, предлагащо интуитивен интерфейс, възможност за определяне на вашите цели, измерване на вашия напредък и поддържане на мотивация.

Проектиран за благосъстоянието на цялото семейство, MyScale може да запазва и открива до 8 различни потребителски профила.

Оборудван с акумулаторна батерия, MyScale предлага до 1 година живот на батерията и може лесно да се зарежда с помощта на предоставения USB-C кабел.

Благодарение на MyScale, вие също ще можете да проверявате ежедневното време с един поглед при всяко претегляне. Вече няма да се налага да вадите телефона от джоба си, за да разберете как да се обличате сутрин!

Отличен с награда Reddot Design Award за 2021 г., MyScale се откроява със своя кръгъл силует, свръхустойчив плот от закалено стъкло и голям цветен дисплей. Предлага се в няколко елегантни цвята, с което MyScale ще се впише идеално във вашата баня или спалня.

 

 

ИНОВАЦИОНЕН ДИЗАЙН, ДАВАЩ ПЪЛЕН, ЯСЕН И ИНТУИТИВЕН ПОГЛЕД НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

 

     
ТОЧНИ ЗДРАВНИ
МЕТРИКИ
МНОГОПОТРЕБИТЕЛСКО ПОЛЗВАНЕ АВТОМАТИЧНО СИНХРОНИРАНЕ НА ДАННИ
Лесно проследявайте ежедневните си тенденции за тегло, измервайте своя ИТМ, мускулна маса, телесни мазнини, нива на хидратация, костна маса и монитор сърдечната честота. Проектиран за цялото семейство, MyScale може да се използва от 8 различни човека и в пълна поверителност благодарение на автоматично разпознаване на потребителя. Поставете целите си и проследете напредъка си, като прегледате историята на здравните си данни в приложението MyKronoz.

 

ШИРОК СПЕКТЪР ОТ ЕКРАНИ ЗА ИЗБОР

 

 

 

MYKRONOZ MOBILE APP ПАКЕТИРАНЕ

 

Техническа спецификация:
Размери: ⌀34 x 2,7 cm
Тегло: 2,1 kg
Батерия: Li-ion 3000 mAh
Живот на батерията: до 12 месеца
Дисплей: LED - цветен
Мерна ед.: Kg, Lb
Материал: Tempered glass, ABS bottom housing
Сензор: 4 weight sensors - Weighing range: 5 -> 180kg (9 -> 396lb) - Graduation: 100g (0.2lb) graduation
Свързване: BluetoothⓇ 4.0
                 Wi-Fi - 2.4 GHz 802.11 (b/g/n) WPA/WPA2 security protocols
Системни изисквания: iOS 9.0 и по-висока, Android 6.0 и по-висока

 

 

КЪМ ПРОДУКТИТЕ В МАГАЗИНА

 

Цифров кантар MyKronoz, Смарт, WiFi, Bluetooth, Черен Цифров кантар MyKronoz, Смарт, WiFi, Bluetooth, Бял
Цифров кантар MyKronoz, Смарт, WiFi, Bluetooth, Черен Цифров кантар MyKronoz, Смарт, WiFi, Bluetooth, Бял