Новини / ZeNeo+ Тънък SMART часовник със сензор за телесна температура

ZeNeo+ Тънък SMART часовник със сензор за телесна температура

[ 31-05-2021 ]

 

 

ZeNeo+ съчетава силата на пълнофункционалния интелигентен часовник с елегантния и удобен дизайн на проследяващо устройство, като ви дава най-доброто от двата свята.

Оборудван с вграден микрофон и високоговорител, ZeNeo+ ви позволява да осъществявате повиквания и гласови команди направо от китката си. Веднъж свързан към вашия смартфон, ZeNeo+ показва цялата важна информация за вас на своя цветен сензорен екран. SMS, WhatsApp, известия в социалните медии, събития в календара и напомняния, вие избирате кои известия искате да получавате директно на китката си.

С помощта на оптичен HR сензор и 3-осен акселерометър, ZeNeo+ проследява ежедневната ви активност, за да можете да следите нивото си на производителност в реално време. ZeNeo+ също ви дава достъп до телесната температура с новия бутон на екрана.

Лекият дизайн и цветните циферблати правят ZeNeo+ лесен аксесоар, който може да се носи по всякакъв повод. Съвместим с избрани устройства с iOS 9.0+ и Android 6.0+, ZeNeo + работи с мобилното приложение MyKronoz.

 

   

 

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

     

ВГРАДЕН МИКРОФОН & ГОВОРИТЕЛ

Отличаващ се с микрофон и мощен високоговорител, ZeNeo+ позволява да осъществявате или получавате обаждания направо от китката си, но не само. Извършвайте гласови команди, след като сте се свързали с вашия смартфон, като използвате Siri или Google сега.

СЕНЗОР ЗА ТЕЛЕСНА ТЕМПЕРАТУРА

ZeNeo+ измерва телесната ви температура през целия ден и ви предупреждава в случай на висока температура. Вашите пълни записи на температурата са достъпни в приложението MyKronoz.

ТЪЧ СКРИЙН С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ

Разполагащ с цветен сензорен екран с висока разделителна способност, ZeNeo+ показва по най-ефективен и видим начин цялата подходяща информация като ниво на активност, известия на смартфони, обаждания, събития в календара и напомняния.

ОПРОСТЕН ТЪЧ БУТОН

Най-новият ни дизайн е създаден замислено, за да включва лесен за използване бутон за навигация, за да можете лесно да включите / изключите ZeNeo+ и да се върнете в менюто.

 

 

КЪМ ПРОДУКТИТЕ В МАГАЗИНА

 

Смарт часовник MyKronoz ZeNeo+, 1.14 Смарт часовник MyKronoz ZeNeo+, 1.14
Смарт часовник MyKronoz ZeNeo+, 1.14", Черен/Черен Смарт часовник MyKronoz ZeNeo+, 1.14", Сребрист/Черен