Новини / AORUS C700 GLASS

AORUS C700 GLASS

[ 21-06-2021 ]

 

AORUS C700 GLASS

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

AORUS Привличащ вниманието дизайн

RGB Fusion 2.0

Поддържа дънни платки до E-ATX

Поддържа 6 броя 2,5 ” и 4 броя 3,5” /2,5 ”отделения за устройства

Съвместим с течно охлаждане до 420 мм

Поддръжка на ARGB и PWM Connector Hub

С USB 3.0 x4 и USB 3.1 Gen2 Type-C x1 на I/O панел

Пълноразмерно закалено стъкло и на двата странични панела

Поддържа вертикална инсталация на GPU

Дизайн на кожуха на PSU

 
 

КОНЦЕПЦИЯ ЗА ДИЗАЙН

Неонпанк стилът се излъчва в тъмнината от блясъка на висококачествени метали, демонстрирайки футуристична естетика в тъмнината на нощта.

Настъпи новата ера на киберспорта.

 

ПРЕДВИДЕНА ЗА ИГРИ

AORUS C700 GLASS, водещата игрова кутия, впечатлява геймърите с дух и изглед на безстрашие. С алуминиевия метален дизайн, закалените стъклени панели в черно от двете страни въплъщават и преплитат най-високото качество и естетика. Калъфът се отличава с вътрешна ултра-разширителна структура, геймърите могат да покажат всички компоненти на AORUS, като същевременно го правят най-привлекателното произведение на електронния спорт.

 

RGB FUSION 2.0

С 16,7 милиона адаптивни цветови опции и множество светлинни ефекти можете да избирате светлинни ефекти или да синхронизирате с други AORUS устройства.

 

 

 

ВЪРХОВА РАЗШИРЯЕМОСТ x ВЪРХОВО ОХЛАЖДАНЕ

С поддръжката на дънната платка до E-ATX, съвместимост с вентилатор и течен охладител до 420 мм и достатъчно място за инсталиране на до 10x 2,5” SSD. AORUS C700 GLASS се отличава с по-ефективно охлаждане, което го прави идеалният избор за потребителите да монтират всичките си компоненти AORUS.

Vertical GPU Installation

 

Dimensions

 

Drive Bays

 

Fan system

 

Radiator system

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБДУХВАНЕ - ПОТОК НА ВЪЗДУХА

 

ЕКСПАНСИВЕН I/O ИНТЕРФЕЙС.

ВСИЧКИ ВАШИ БАЗОВИ ИЗИСКВАНИЯ - ПОКРИТИ.

Снабдена с 4x USB 3.0 и 1x USB 3.1 Gen-2 Type-C портове, кутията може да задоволи нуждата на потребителите да свързват повече USB устройства. В допълнение, HDMI портът, аудио портовете и бутоните на мултисегментното RGB осветление и скоростта на вентилаторите също са на разположение за усъвършенствания I/O интерфейс, което гарантира по-необикновено потребителско изживяване.

ЛЕСЕН ЗА МОНТАЖ.
ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА.

ОСВЕТЕТЕ СВОЯТА ПЛАТФОРМА С ЛЕКОТА

Вграденият ARGB и PWM контролер е оборудван с 3x 5V 3-пинови и 5x PWM конектори, което позволява на потребителите да разширят своите RGB светлинни ивици, да създадат превъзходна система за охлаждане, както и фантастична и великолепна платформа.

 
 
ПО-МАЛКО ЗАПЛИТАНЕ. ПОВЕЧЕ ПРОСВЕТ.

Златни накрайици се използват на страничните и предните панели за свързване към RGB захранването. По този начин потребителите няма да се притесняват за износването от опъването на кабелите по време на отстраняването на устройствата.

ЛЕСЕН МОНТАЖ НА ЗАХРАНВАЩИЯ МОДУЛ

PSU може да се монтира на монтажната плоча, без да се отстранява нито един винт, което го прави удобен за потребителите при сглобяването. Този дизайн е и по-гъвкав за инсталиране и премахване на компоненти при надграждане на оборудването.

 
 
СКРИТА СИЛА. ПЛЪТНО ПРИЛЯГАНЕ

Кожухът на PSU е проектиран да предпазва разхвърляните и преплетени захранващи кабели, като същевременно изолира топлината, генерирана от захранващия блок.

 
 
 
Към продукта в магазина: