Новини / Блутут слушалки Jabra Elite 3

Блутут слушалки Jabra Elite 3

[ 28-09-2021 ]


 

 

За тези, които отказват да правят компромиси със звука, Jabra Elite 3 е за вас.

Проектирани за богат, плътен бас, мощен персонализиран звук и 4 микрофона за ясни разговори в движение, тези бъд слушалки ще освободят звука ви. На улицата, в метрото или просто в движение, заслужавате музиката по свой начин, всеки ден. С водещите в класа си възможности за персонализиране, чрез нашето интуитивно приложение Sound+ и 6 мм високоговорители, тези компактни малки слушалки доставят богат, чист звук и силен бас, който е не само мощен, той е уникален за вас.

Реалният свят е пълен с фонов шум.

Специално проектиран за шумоизолация, Elite 3 предлага перфектно преносимо бягство от разсейванията на живота, така че можете да останете потопени в музиката си, където и да ви отведе денят. Когато трябва да чуете какво се случва около вас, нашата интелигентна технология HearThrough използва вградените микрофони на вашите слушалки, за да улавя външни звуци и да ги възпроизвежда в ушите ви. Всичко без премахване на слушалките. От поръчката на кафе, до изслушването на съобщението за платформата на гарата - HearThrough е вашият нов най -добър приятел.

Ако сте от хората, които винаги са готови на всичко, имаме страхотни новини и вашите бъд слушалки. В моно режим можете да използвате и двете слушалки, докато другите се зареждат, и да се насладите на цялата свобода на една безкрайна батерия. Животът е кратък, така че защо да го губите в търсене на тихо място, където да се обадите? Заредихме Elite 3 с 4 микрофона за кристално чисти разговори, така че където и да отидете, можете да разговаряте и да правите планове, без да се притеснявате какво всъщност може да чуе човекът, с когото говорите. Независимо дали сте навън, пътувате или се справяте със списъка си със задачи, ниската батерия може напълно да съсипе деня ви. Но с Elite 3 не е нужно да се притеснявате. Със 7-те часа в "пъпките слушалки", общо 28 часа с калъфа и бързо зареждане, те ще ви поддържат свързани през целия ден.

Преминете директно към музиката с възпроизвеждане на Spotify с едно докосване, незабавно активирайте Alexa, за да попитате за времето, или сдвоете устройствата си с Google Fast Pair **, без дори да спирате и крачка.

 

 

Към продуктите в магазина:

Блутут слушалки Jabra Elite 3 Dark Grey Блутут слушалки Jabra Elite 3 Navy
Блутут слушалки Jabra Elite 3 Dark Grey Блутут слушалки Jabra Elite 3 Navy