Новини / Kомплект безжична клавиатура с мишка CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE

Kомплект безжична клавиатура с мишка CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE

[ 10-12-2021 ]

Най-добрият STREAM - безжичен и с възможност за зареждане.

CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE е висококачествено ново допълнение към семейството STREAM с много ценни функции както за професионална употреба, така и за дома и офиса. Както при всички продукти от семейството на STREAM, той има собствения ножичен механизъм CHERRY SX в сърцето си. Функция за зареждане и AES криптиране завършват перфектно 2,4 GHz безжична клавиатура и придружаваща безжична мишка.

 

 

Концепцията за зареждане – за дълготрайна употреба

CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE използва NiMH акумулаторни батерии, които ще издържат месеци с едно зареждане. След това можете удобно да презаредите клавиатурата и мишката чрез USB-C, докато продължавате да работите необезпокоявано. Комплектът може също да бъде напълно изключен, за да запази живота на батерията още по-дълго. Тъй като нашият комплект за настолни компютри издържа по-дълго от всяка акумулаторна батерия, възможно е сами да смените NiMH батериите на марката GP, което е едновременно практично и екологично.

 

 

Устойчивост и ергономичност – добра инвестиция

Опазването на околната среда и устойчивостта са въпроси, които засягат всички. Когато става въпрос за извършване на отговорни и устойчиви покупки в наши дни, всички ние се нуждаем от малко напътствия. Нашата клавиатура е отличена с най-стария от всички европейски печати за защита на околната среда, „Син ангел“ и в допълнение, ние направихме опаковката напълно без пластмаса. Устойчивостта обаче означава също, че трябва да мислим за утрешния ден по отношение на нашето собствено здраве или това на нашите служители. Еталонът за това е спазването на определени стандарти за ергономия и безопасност, така че ние положихме основата за това с този нов комплект настолни компютри. Той носи печата GS „Тестван за безопасност“, който е единственият законово регламентиран тест за безопасност на продуктите в Европа.


CHERRY SX ножична технология – супер тиха и прецизна

Шумът по време на работа влияе върху производителността и повишава нивата на стрес, така че затова сме оборудвали клавиатурата CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE с нашата собствена технология за ножици SX – точно както всички останали членове на семейството STREAM. Той не само има ясно дефинирана и ясна точка на натиск, но е и супер тих, подобен на по-плоския дизайн, с който сте свикнали от клавиатурата на вашия лаптоп. Както ножът има нужда от вилица, така и клавиатурата има нужда от мишка, а тази също има почти нечувано тихи клавиши. След като го използвате за най-кратко време, няма да искате да останете без тази комбинация по време на дълги работни дни, в работни пространства с отворен план или вашия домашен офис.

 

 

Изпълнение и стабилност – качество

CHERRY CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE има качество както отвътре, така и отвън. Клавиатурата CHERRY се възползва от интегрирана метална пластина и гумени крачета против хлъзгане, което означава, че е стабилна на работната повърхност през цялото време. По същия начин, мишката се сгуши удобно в ръката и съчетава оптимално тегло с перфектно плъзгане. И клавиатурата, и мишката са оборудвани със 128-битово CCM криптиране, което осигурява още по-голяма сигурност на данните.


Гъвкавост и работа – индивидуалност 2.0

Клавиатурата има 10 допълнителни спестяващи време и удобни клавиша: заключване на Windows, браузър, поща, калкулатор и 6 клавиша за управление на силата на звука и мултимедийни приложения. Два бутона с палец на мишката са разделени с прорез в корпуса, за да се предотврати случайно задействане. Превключвателят за DPI в горната част на мишката позволява превключване между три различни нива на разделителна способност (1000dpi/1600dpi/2400dpi). За по-нататъшно персонализиране на клавиши и бутони, софтуерът CHERRY KEYS е достъпен безплатно на www.cherry-world.com/keys.

 

 

 

Към продукта в магазина:

 

Kомплект безжична клавиатура с мишка CHERRY STREAM Desktop Recharge, Черен