Новини / Управлявайте доку­ментите си ефективно с ABBYY® FineReader® PDF 15

Управлявайте доку­ментите си ефективно с ABBYY® FineReader® PDF 15

[ 29-04-2022 ]

 

Вали Компютърс има удоволствието да Ви представи:

 

ABBYY® FineReader® PDF 15

По-интелигентното PDF решение

 

Какво представлява ABBYY FineReader PDF?

ABBYY FineReader PDF е универсален PDF инструмент, който дава възможност на хората, работещи с информация, да управляват доку­ментите ефективно на дигиталното работно място. Той използва ба­зираната на изкуствен интелект (AI) технология за оптично разпоз­наване на символи (OCR) на ABBYY, за да улесни дигитализирането, извличането, редактирането, защитата, споделянето и съвместната работа по всички видове документи в модерната работна среда.  

FineReader PDF намалява неефективността, произтичаща от недостъпни и невъзможни за търсене документи и информация; работни процеси, включващи микс от хартиени и дигитални документи; задачи, изискващи множество софтуерни приложения. Това позволява на работещите с информация да се фокусират върху своите области на експертиза вместо върху тънкостите на административните задачи.  

ABBYY FineReader PDF предлага всеобхватен набор от инструменти за опростяване на работата с документи в най-различни формати – независимо дали са дигитални по произход или дигитализирани от хартия.

 

Какви предимства ще получите с ABBYY FineReader PDF:

Продуктът е безапелационен лидер в оптичното разпознаване на символи в кирилизирани текстове, разполага с речник на над 190 езика и има интерфейс на български език.

 

Редактирайте и организирайте PDF файлове

Работете с всякакви документи, независимо дали са дигитални по произход или дигитализирани, по същия ефикасен начин. Отваряйте и редактирайте текстове, таблици и цялото оформление на Вашия PDF файл без допълнителни стъпки по конвертиране.

 

Защитавайте и подписвайте PDF файлове

Ограничете рисковете, свързани със сигурността, при споделяне и съхранение на PDF файлове. Полагайте и проверявайте електронни подписи, редактирайте чувствителна информация, отстранявайте „скрити“ данни и управлявайте достъпа до Вашите PDF файлове.

 

Сравнявайте документи в различни формати

(само с FineReader PDF Corporate) Бързо откривайте разликите между две версии на документ, дори ако единият или и двата документа са сканирани документи, в които не може да се търси. Експортирайте промените в лесен преглед като PDF файл с коментари или като Word документ с Track Changes (Проследяване на промените) с цел съвместна работа или споделяне с други хора.

 

Автоматизирайте стандартните процеси по дигитализация и конвертиране

(само с FineReader PDF Corporate) Възползвайте се от инструментите за автоматизация, за да оптимизирате повтарящи се задачи за текстово разпознаване (OCR) или за да конвертирате множество документи в PDF и PDF/A документи,в които може да се търси, или в реда­ктируеми формати като Microsoft Word, Excel и др.

 

Работете съвместно и одобрявайте PDF файлове

Споделяйте идеи, получавайте обратна връзка от екипа и одобрение на документи. Използвайте инструменти, за да дискутирате и вземате решения директно в PDF, като маркирате, коментирате и чертаете в документа.

 

Създавайте и конвертирайте PDF файлове

Конвертирайте всякакви файлови формати или хартиени документи в PDF файлове, в които може да се търси, в съответствие с ISO спецификациите, или конвертирайте PDF файлове в Microsoft® Word и Excel® формати за усъвършенствано редактиране.

 

Създавайте интерактивни PDF форми

Създайте свои собствени PDF форми с попълващи се полета, падащи списъци, въпроси с множество възможности за избор, бутони за действие и други, за ефективно събиране на информация или създаване на стандартизирани шаблони за документи.

 

Дигитализирайте документи и сканирани копия с OCR

Дигитализирайте хартиени документи и осигурете възможност за търсене в сканирани документи с цел съхранение и бързо, надеждно извличане или моментално повторно използване и редактиране. Възползвайте се от водещата на пазара OCR технология на ABBYY, базирана на AI, за Вашето дигитално работно място.

 

За да отбележи новото партньорство, Вали Компютърс предлага специални промоционални цени, за налични постоянни лицензи, които можете да намерите в нашия сайт:     ABBYY Adobe FineReader