Новини / Лаптопът AERO 5 Creator е определението за истинско потомство

Лаптопът AERO 5 Creator е определението за истинско потомство

[ 26-05-2022 ]

 

AERO 5 (Intel 12th Gen)

 

Ключови характеристики:

  • Windows 11 Home
  • NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series Laptop GPUs
  • 12th Gen Intel® Core™ i7 Processor H-Series
  • 3mm Ultra-thin Bezel + X-Rite™ & Pantone® Certified Display
  • 4K UHD AMOLED Panel
  • World's First Microsoft Azure AI Notebook

 

 

Повишете визията си: Нова кръв

С дълбоки връзки с класиците, лаптопът AERO 5 Creator е определението за истинско потомство. Комбинирайки процесор Intel® Core™ i7 от 12-то поколение, графични процесори NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series и забележителен 4K HDR дисплей в едно компактно шаси, AERO 5 предлага висока ефективност с изключителна красота. Истински експонат на родословието, AERO 5 се ръководи от основната вяра за производителност с минималистичен, но подробен дизайн, предоставящ на всички създатели ефективност, прецизност и великолепие в тяхното творческо пътуване.

 

 

 

Изискана романтика

Вдъхновена от аеродинамичния дизайн на автомобилите, естетическата формула на AERO 5 се състои от мощност и елегантност; ефективността в стила на хиперавтомобила се предава чрез очертанията, въплъщаващи нуждата от скорост и предлагащи издръжливост със стил.

 

Улавяне на творческия ви ум

Преди да разкрием мощните спецификации на AERO, бихме искали да подчертаем, че основната концепция на лаптопите AERO 5 Creator е „Креативността започва тук“. Вярваме, че намаленото време за обработка на изображения или файлове благодарение на мощността на AERO ще бъде ключът към вдъхновението, което да оживее с ефективност.

 

 

 

Графични процесори за лаптоп NVIDIA® GeForce RTX™ 30 серия
The Ultimate Play

Графичните процесори за лаптоп NVIDIA® GeForce RTX™ 30 серия захранват най-бързите лаптопи в света за геймъри и създатели. Те са изградени с Ampere — 2-ро поколение RTX архитектура на NVIDIA — за да ви дадат най-реалистичната графика с проследяване на лъчи и авангардни функции за изкуствен интелект като NVIDIA DLSS. Новите технологии Max-Q използват AI, за да позволят тънки, високопроизводителни лаптопи, които са по-бързи и по-добри от всякога.

 

 

 

 

Процесори Intel® Core™ от 12-то поколение

Направете го толкова бързо, колкото предпочитате – реализацията на креативността може да бъде подобрена с изчислителна мощност. AERO е надграден с най-новите процесори Intel® Core™ от 12-то поколение, нараствайки с 35%1 в производителността спрямо предишните поколения, достигайки най-високата тактова честота от 5,0 GHz – постигайки първокласна многозадачна производителност, овластявайки както вашата креативност, така и производителност.

 

AI. Познава ви по-добре от себе си


За да осигурят най-добрата производителност за нашата клиентела, GIGABYTE и Microsoft си сътрудничиха и представиха първия и единствен в света AI за лаптоп. Той може да научи подробностите за консумацията на енергия на всеки софтуер и съответно да коригира консумацията на мощност на процесора и графичния процесор, позволявайки на потребителя без усилие да се наслади на най-високата производителност. Най-хубавото е, че с натрупаните учебни данни, AERO 5 ще конфигурира CPU/GPU за всеки софтуер с по-голяма прецизност, спестявайки повече време за вас при обработка на мултимедия и ръчна настройка.

 

Тънък, но безграничен 15" 4K OLED дисплей

Лаптопът AERO 5 предлага кристално ясни визуални дисплеи с великолепния 15,6-инчов Samsung AMOLED 4K дисплей, който осигурява допълнителна яркост, изключително контрастно съотношение, като същевременно поддържа 100% цветова гама DCI-P3 (30% повече цветове от sRGB). Бъдете готови да посрещнете най-богатото визуално изживяване в света.