Новини / ZOWIE се присъединява към VCT EMEA като Official Display Partner за остатъка от сезон 2022!

ZOWIE се присъединява към VCT EMEA като Official Display Partner за остатъка от сезон 2022!

[ 10-06-2022 ]

10 юни 2022г, Айндховен, Нидерландия – със стартирането на VCT Stage 2 Challengers EMEA и приближаването на EMEA Last Chance Qualifiers, сме развълнувани да обявим, че BenQ/Zowie, производител на професионално eSport оборудване, с дълга и успешна история в FPS eSport, ще се присъедини към VALORANT Champions Tour EMEA, като Official Display Partner за сезон 2022.

ZOWIE ще представя ТОП 5 на най-добрите изпълнения всяка седмица от VCT EMЕА, като ще подчертае някои от открояващите се моменти във VCT EMEA Challengers Stage 2 и VCT EMEA Last Chance Qualifiers. ТОП 5, в партньорство със ZOWIE, ще бъдат публикувани в официалните канали, за социални медии, на VCT EMEA и ще продължат да включват различни теми във веки епизод.

„Това е уникален момент за нас и затова сме развълнувани да започнем това партньорство на такова международно събитие с Valorant и Riot Games“, каза Стив Чу, президент на BenQ Европа. „Като компания със силни позиции в мониторите за електронни спортове, ние вярваме, че нашите ZOWIE продукти могат да донесат допълнителни предимства за геймърите по целия свят, с нашите специфични функции, като DyAc⁺™ технологията и XL Setting to Share™. 

„Радваме се да приветстваме ZOWIE като Official Display Partner за остатъка от VCT EMEA сезон 2022“, казва Кристиан Спонзиело, мениджър бизнес развитие и партньорства в Riot. „Очакваме с нетърпение нашето сътрудничество и да подчертаем някои от най-добрите моменти, както от VCT EMEA Challengers Stage 2, така и от VCT EMEA Last Chance Qualifiers, в Топ 5 сериите на ZOWIE.“

Развълнувани сме да приветстваме толкова добре известна организация във VCT EMEA Circuit и с нетърпение очакваме да отпразнуваме някои от изключителните моменти на нашите отбори, докато се борят за местата си както във VCT Masters 2, така и в VCT Champions по-късно през годината.

За да проследите всичко от VCT EMEA Stage 2 Challengers, не забравяйте да разгледате официалните канали, за социални медии, на VCT EMEA за най-новите новини.

За ZOWIE

Представена в края на 2008 година, ZOWIE е марка, посветена на разработването на най-доброто състезателно гейм оборудване, което да допълва представянето на eSport състезателите. От 2015 година, ZOWIE е придобита от Корпорация BenQ, за да представя продуктовата линия, за електронни спортове, на компанията, която предоставя истинско конкурентно изживяване и наслада. 

За корпорация BenQ

Създадена с корпоративната визия за „Носим наслада и качество на живота“, Корпорация BenQ е световен лидер, чиято цел е да подобри и обогати всеки един аспект от живота на потребителите. За постигането на тази цел BenQ се фокусира върху аспектите, които са най-значими за хората днес – начин на живот, бизнес, здравеопазване и образование – с надеждата да предостави на хората средства да живеят по-добре, да повишат ефективността си, да се чувстват по-здрави и да подобрят обучението си. Тези средства включват изключително богата гама от ориентирани към хората продукти и вградени технологии, обхващащи цифрови проектори, монитори, интерактивни широкоформатни дисплеи, аудио продукти, облачни потребителски продукти и лайфстайл осветление. Защото има значение.