Новини / Гейминг проектора BenQ X3000i спечели международно признатата награда на EISA

Гейминг проектора BenQ X3000i спечели международно признатата награда на EISA

[ 16-08-2022 ]

15 август 2022 - BenQ, водещата световна марка за проектори, с гордост обявява днес, че неговият гейминг проектор - X3000i спечели престижната EISA награда. Благодарение на своите гейминг способности, X3000i е награден като EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023, в категорията „Home Theatre Display & Video“. Съдиите на EISA избират X3000i запобедите и споделят: „EISA аплодира гейминг способности на симпатичния проектор на BenQ, който използва 4LED източник на светлина, за да достави заявените 3000 ANSI лумена яркост, от най-новия DLP чип с 4K разделителнаспособност. Геймърите ще оценят предварително конфигурирания „Fast mode” (бърз режим), със специален бутон ивремето за реакция, от почти 4ms при 1080p/240Hz (и 16ms за 4K/60Hz), заедно с трите гейминг режима, оптимизираниза различни игрови жанрове. Но не всичко е в бутоните! X3000i осигурява ярко и плавно възпроизвеждане на филми, сизключителни цветове, благодарение на изключителната CinematicColor™ технология на BenQ, предоставяща 100% покритие на DCI-P3 цветовата гама. Добавеният Android TV адаптер и вградените стерео високоговорители допълватпълното забавление, което получавате с X3000i.“ 

Включвайки около 60 от най-уважаваните списания за потребителска електроника, от 30 страни по целия свят, ExpertImaging and Sound Association (EISA) присъжда награди от 1982г. на най-иновативните, модерни и съвременни продуктив техните категории. 

„За нас е огромна чест, че нашият гейминг проектор - X3000i е награден за неговите гейминг способности“, каза СтивЧу, президент на BenQ Европа. „ Не само че X3000i e много гъвкав проектор за геймъри, но той показва и стремежитена BenQ да създава иновативни продукти, за своите клиенти и да им осигурява първокласни устройства. За седми пъттази реномирана асоциация отличава проекторите на BenQ, сред най-качествените в своите категории. Това ни показва, че вървим по правилния път за нашите клиенти“, заключва президентът на BenQ Европа.

Гейминг сцените са възпроизведени със 100% покритие на DCI-P3 цветовата гама, благодарение на изключителнатаCinematicColor™ технология, на BenQ. Това, в съчетание с отличната TreVolo звукова система и 4ms входен лаг, позволява на геймърите да се насладят на игри, с отворен свят, пропити с реализъм.

За наистина завладяващо гейминг изживяване, X3000i привлича геймърите в сюжета с автентични и балансираницветове, истинска 4K UHD резолюция, 3000 лумена яркост, отчетлив 500 000:1 супер висок контраст, с Dynamic Blackалгоритми, 3D готовност и оптимизиран за проектори HDR, с HDR10/HLG поддръжка, докато 4LED светлинниятизточник, с автоматично калибриране на цветовете, гарантира години на гейминг удоволствие. Нещо повече, всичкотова се комбинира с отличен контрол, който се дължи на времето за реакция от 4ms@240Hz.

Добавяйки аудио подобрения, към визуалното качество, X3000i напълно обгръща геймърите с два мощни 5W стереоколони, които са настроени от treVolo аудио екипа, на BenQ и използващи Bongiovi DSP (Digital Signal Processor) сDynamic Stereo Enhancement, предлагащи аудио детайли с повече съраунд и 3D звучене в игрите. Чрез HDMI eARCможе да изведете аудиото към външна звукова система, за върховно кинематографично изживяване.

 Качеството на всички взаимодействия може да бъде открито чрез ролеви, FPS или спортни игри, като X3000i еоборудван със специално проектирани и предварително зададени режими за игра. Дълбочината, яснотата, дефиницията иприсъствието на заобикалящата фонова музика, с дълбок бас, приближаващите се стъпки и ясните гласове садопълнени с истинските цветове, които игрите са възнамерявали да покажат. Тези внимателно калибрирани настройкиса налични в модели като TK700STi и TK700, от TK серията, както и в TH серията, допълвайки гамата проектори, предназначени за гейминг.

С динамичен дизайн, създаден да допълни всяка гейминг стая, 1.3х увеличение, за допълнителна гъвкавост при монтаж, 2D keystone корекция и подобрена AV свързаност,  4LED светлинният източник, на X3000i, ви осигурява над 30 000 часаили повече от 10 години живи цветове и великолепно качество на игрите, без необходимост от смяна на лампата. Конзолните геймъри, които играят с часове, могат безпроблемно да изследват сюжета и да покажат най-доброто от себеси.

X3000i се предлага на препоръчителна КК цена от 1999 евро. За повече информация, моля, посетете продуктоватастраница на X3000i тук.

# # # 

За корпорация BenQ

Създадена с корпоративната визия за „Носим наслада и качество на живота“, Корпорация BenQ е световен лидер, чиятоцел е да подобри и обогати всеки един аспект от живота на потребителите. За постигането на тази цел BenQ сефокусира върху аспектите, които са най-значими за хората днес – начин на живот, бизнес, здравеопазване и образование– с надеждата да предостави на хората средства да живеят по-добре, да повишат ефективността си, да се чувстватпо-здрави и да подобрят обучението си. Тези средства включват изключително богата гама от ориентирани към хоратапродукти и вградени технологии, обхващащи цифрови проектори, монитори, интерактивни широкоформатни дисплеи, аудио продукти, облачни потребителски продукти и лайфстайл осветление. Защото има значение.