Новини / Новият Лаптоп Gigabyte AERO 16 OLED Creator

Новият Лаптоп Gigabyte AERO 16 OLED Creator

[ 07-03-2023 ]

 

 

ВСЕКИ ЦВЯТ СЕ БРОИ: Най-великият Творец

Дайте воля на своята креативност!

Лаптопът на Gigabyte  AERO 16 OLED Creator е предназначен за професионалисти, дизайнери и творци. 4K+ OLED екранът с тънка рамка 16:10 и осигурява най-доброто визуално изживяване на пазара.

Той е сертифициран с калибриране на цветовете X-Rite™ 2.0 поединично фабрично и калибриране на цветовете, валидирано от Pantone®. В допълнение, е преминал стандартите TÜV Rheinland за слаба синя светлина и Eyesafe® 2.0.

 Лаптопът осигурява високопроизводителни изчисления и ускорена работа с процесор Intel® Core™ i7 от 13-то поколение и серия GPU за лаптоп NVIDIA® GeForce RTX™ 4070. В допълнение, с професионален 4K+ OLED HDR дисплей със защита на очите и .70 инча дебело шаси, потребителят може да разгърне своята креативност по всяко време и навсякъде.

 

Introducing AERO 16 OLED (2023)|Official Trailer BEHIND THE AERO DESIGN: Inspired by Everyday Life (2023)

 

СВЪРЗАНОСТ

 

 

 

Вашата 4K работна станция

Поддържа 4K видео изхода към 3 екрана с HDMI 2.1 и Thunderbolt™ 4 портове. Не са необходими външни хъбове за многозадачност и наблюдение в реално време.

4K Видео изхода x3

Бързо зареждане на RAW файлове

Бързо качвайте големи файлове от вашия фотоапарат, професионални фотоапарати и дронове чрез UHS-II бързи трансфери с помощта на четеца на microSD карти.

Поддържа до 312 MB/s трансфер на данни

Зареждане на няколко устройства с едно

Зареждайте всичките си телефони, таблети, безжични мишки и смарт часовници, когато излизате. Решете всичките си проблеми със захранването с Thunderbolt™ 4 зареждане между Type-C устройства.

8x по-бързо от USB3.1

PD зареждане в 100W (Поддържа се от порта Thunderbolt™ 4 близо до потребителската страна)