Софтуер Netsupport Manager V.12.5- за отдалечен достъп и управление на компютри - пакет от 25 бр. лиценза

Референтен номер: SOFT-NET-NSM

Цена: 3828.00 лв.

Технически детайли

ПроизводителNetsupport
Продуктов код
Предлаган вариант OEM
Тип лиценз Електронен
Брой потребители 25
Валидност(месеци) Безсрочен
ОС Windows, Android, iOS, Linux, MAC
Език Английски
Приложение Business,
Гаранция0

Описание


NetSupport Manager  повече от 28 години  продължава да предоставя най-новите възможности за отдалечен достъп, поддръжка на компютри и управление на настолни системи. От настолен компютър, лаптоп, таблет или смартфон можете да наблюдавате няколко системи с един клик, да се включите дистанционно, да наблюдавате и анализирате  и дори да записвате или възпроизвеждате сесии. Когато е необходимо и  наблюдавайки софтуера и хардуера отдалечено - вие можете да вземате решения свързани с конфигуриране на отдалечени ПС и услуги и бързо разрешаване на проблемите.
Софтуерът NetSupport Manager e проектиран да  функционира във вашата LAN, WAN или интернет мрежа безопасно и без необходимост от защитна софтуерня или хардуерна стена.
 NetSupport Manager предоставя едно високоскоростно решение за отдалечено управление на  компютри - без да е необходимо  участието на  трети лица или ползването на други абонаментни разходи за поддръжка.
Освен традиционния начин за дистанционно управление от 1:1,  NetSupport Manager предлага и 1: към много устройства в реално време, както и споделяне на екрана на администратора с много потребители било за обучение, помощ, изпращане на файлове и др.

Това, което прави NetSupport Manager уникален, е неговият набор от помощни инструменти, които осигуряват максимална ефективност и най-важното - минималното ниво на прекъсване на системата и загуба на производителност-  правейки го по този начин перфектно средство за избор за всеки ИТ екип.


Основните функции включват:
Осъществяване на бърза и сигурна дистанционна връзка
Управление на няколко устройства едновременно
Отдалечена локализация на всяко устройство
Мултиплатформена поддръжка от Windows, Mac, iOS и Android за Windows, Android, Mac, Linux и устройства с Chrome OS.
Резюме на екрана с възможност за запис
Инструменти за управление на достъпа
Разпространение на файлове
Инвентаризация на софтуера/хардуера в реално време
Мобилен контрол в това число iOS и Android


С продадени лицензи към 16 млн потребители и PC-та- NetSupport Manager e най-стабилният и богат на инструменти софтуер за отдалечен достъп.
Можете да изтеглите, тествате и ползвате продукто 30 дни безплатно от този линк:

http://www.netsupportmanager.com/index.asp