Монитор Gigabyte AORUS AD27QD, 27" WQHD IPS HDR, FreeSync 144Hz 1ms RGB Fusion 2.0

Референтен номер: GA-MON-AORUS-AD27QD-EK

Цена: 1179.00 лв.

Технически детайли

ПроизводителGIGABYTE
Продуктов кодAD27QD
Цвят Черен
Приложение Gaming
Размер на дисплея 27 inch
Тип на матрицата IPS
Технология Edge type LED
Резолюция 2560 x 1440
Формат на картината Wide
Размери пиксел 0.233 мм
Ъгъл на видимост 178°/178°
Време за реакция 1 мс
Честота на опресняване 144 Hz
Яркост 350 cd/m²
Статичен контраст 1000:1
Динамичен контраст 100 000 000:1
Брой цветове 1073.7M (10bit)
Специални характеристики AMD FreeSync
Видео портове HDMI, DisplayPort
USB Портове 2 x USB 3.0
Въртене(портрет)/Pivot 90°
Накланяне/Tilt -5°~+21°
Размери 614.9 x 484.7 x 236.9
Регулиране(ляво/дясно)/Swivel -20°~+20°
Регулиране височина до 130 mm
Монтиране на стена 100 x 100 mm
Консумирана мощност 76 W
Тегло 8 kg
Гаранция36

Описание

Gigabyte AORUS AD27QD, 27" WQHD IPS HDR, FreeSync 144Hz 1ms RGB Fusion 2.0

Първият в света Тактически монитор

  • QHD с 144Hz - AORUS AD27QD разполага с 27-инчов QHD панел (резолюция 2560x1440) в съотношение 16:9 с кадрово опресняване 144 Hz, като ви осигурява два пъти повече детайли и качество на диспеля в сравнение с Full HD, а това ви дава възможност да се насладите на игрите и филмите в оригиналния им размер. AD27QD поддържа технологията на AMD Radeon™ FreeSync, която слага край на накъсването на игрите и повредните кадри, създавайки плавна и без артефакти работа при всякъв тип кадрово опресняване.
  • 1ms време за реакция - AD27QD е един от геймърските монитори на пазара, предлагащ най-бърза реакция. Чрез ускорено усукване на течните кристали, времето за реакция може да се намали до 1 ms и това ви позволява да се насладите на плавно геймърско изживяване без никакви сенчести ефекти. Тази функция е особено полезна при игри с много високо темпо!
  • 10-битов IPS панел - Геймърският монитор AORUS AD27QD използва модерна 10-битова цветна (8 бита +FRC) IPS дисплейна технология, която ви осигурява суперширокоъгълен зрителен ъгъл - 178/178 градуса. Дори при сблъсък със свирепи противниици способността на AD27QD за плавно рендиране ще премахне риска от каквито и да било сенчести ефекти и ще ви изведе до победата.
  • 95% DCI-P3 - Колкото по-висока е цветовата гама на панела, толкова по-широк е диапазонът от цветове. DCI-P3 е обичайно RGB цветово пространство за цифрова прожекция на филми на американската филмова индустрия. В сравнение с sRGB, DCI-P3 покрива повече червен и повече зелен цвят, което прави изображението по-мощно и по-обострено и позволява на хората да виждат по-реалистични цветове. С HDR технологията геймърският монитор AORUS AD27QD може да осигури на потребителите по-богати цветови нива
  • HDR - Дисплеите с High Dynamic Range (HDR) предоставят по-добър констраст и по-точни цветове, както и по-живи цветове в сравнение с дисплеите със стандартен динамичен обхват (SDR). В резултат HDR предизвика интереса на редица приложения, включително игри, филмови развлечения, създаване на мултимедийно съдържание. Целта е човешкото око да вижда картината възможно най-реалистично.
  • Вграден RGB LED - Геймърският монитор AORUS AD27QD може да се похвали с най-модерната LED система на пазара. Благодарение на приложението RGB Fusion вие можете да създадете геймърска среда, уникална за вас, напълно персонализирана с помощта на интуитивен потребителски интерфейс. LED ентусиастите вече имат шанс да покажат своята креативност чрез възможността за индивидуална настройка на няколко зони.
  • ANC* - Умната технология за улавяне на гласа с два микрофона перфектно заглушава шумовете / звуците от околната среда с минимално изкривяване на гласа, позволявайки на съотборника ви да получи вашия глас ясно. Използват се не само традиционните техники за изчислителен анализ на аудиторията Computational Auditory Scene Analysis (CASA), но и в съчетание с акустичната физика и психоакустика вашият глас се обратва чрез широкоспектърен DSP чип и това ви носи най-доброто възможно и удобно общуване, както и лична неприкосновеност.
  • Ергономичен дизайн - разполага с изключителна поставка, която е проектирана ергономично, за да предлага много богат избор от настройки на височината на монитора, накланянето му настрани и напред, завъртането му вертикално и хоризонтално.

*Слушалките трябва да бъдат включени към монитора