Новини / Xtrfy вече се дистрибутира от Вали Компютърс на българския пазар

Xtrfy вече се дистрибутира от Вали Компютърс на българския пазар

[ 15-05-2020 ]

Шведската марка за гейминг периферия Xtrfy, продължава да се разширява и сега сключи споразумение за дистрибуция с Вали Компютърс, като това прави продуктите им достъпни за потребителите в България.

Вали Компютърс вече са дистрибутори на пълната продуктова гама на Xtrfy, състояща се от професионални периферни устройства, като клавиатури, мишки, слушалки и падове. Най-новата дългоочаквана серия продукти вече е на склад.

„С нетърпение очакваме да разширим присъствието си на българския пазар и да го направим заедно с утвърден и опитен дистрибутор. Считаме, че Вали Компютърс е идеалният избор за нас и заедно гледаме към едно вълнуващо бъдеще “, казва Йохан Валтаре, европейски мениджър продажби в Xtrfy.

Иван Хинов, генерален директор на Вали Компютърс, коментира партньорството:

„Ние сме развълнувани и изключително щастливи, че можем да предложим Xtrfy продукти на българските геймъри, тъй като марката се оказа нещо наистина специално и уникално на този толкова конкурентен пазар. Благодарни сме за възможността, която ни е предоставена от Xtrfy и те могат да очакват пълен фокус към техните продукти и резултати. "

Относно Xtrfy

В Xtrfy, ние правим гейминг оборудване от най-високо ниво в сътрудничество с някои от най-добрите професионални играчи в света. Нашите продукти са базирани на добре доказана технология и най-важният компонент от всички: опит. Ние ги проектираме от самото начало в офисите ни в Skåne, Швеция и се занимаваме с това още от далечната 2013 г. Присъединете се към нас и към създаването на нашето 4-то поколение устройства с марка Xtrfy на : xtrfy.com

За Вали Компютърс

“Вали Компютърс ООД е основана през 1991 г. и е една от водещите IT компании в България с над 25 години опит на пазара на информационни технологии. Вали Компютърс има седем частни офиса в България и търговски партньори в останалата част от страната, като по този начин осигурява национално покритие. През последните години Вали Компютърс се доказа и като експерт в гейминг категорията, предлагайки  широка гама от стоки и разбиране на нуждите на геймърите.”