Новини / Захранващ блок Thermaltake GF1 1200W (230V) 80+ Gold

Захранващ блок Thermaltake GF1 1200W (230V) 80+ Gold

[ 16-08-2021 ]

 

 

Toughpower GF1 1200W Gold - TT Premium Edition

Изцяло модулната серия Toughpower GF1 сега се предлага с мощност 1200W и с 80 PLUS Gold ефективност. Серията разполага със 140 мм хидравличен лагерен вентилатор, японски кондензатори и други висококачествени компоненти, които помагат да се осигури непрекъсната и стабилна мощност с температура на околната среда до 50° C, докато почти безшумната работа и надеждната работа са гарантирани. С 10-годишна гаранция, Toughpower GF1 1200W Gold е в състояние да задоволи пазара, където ентусиастите на компютрите търсят първокласно захранване с всички най-нови функции.

 

 

Безкабелна Платформа

 

Сбогом на разхвърляните кабели! Свързахме задния панел и печатната платка с медна плоча за по -добро разсейване на топлината и впечатляващо качество на изходната мощност.

 

 

 

Ултра тих 140 мм хидравличен лагерен вентилатор

Отличаващ се с 140мм хидравличен лагерен вентилатор с интелигентни контроли на оборотите, за да се гарантира най-доброто охлаждане и почти безшумна работа.

 

Smart Zero Fan

Проектиран с нашия Smart Zero Fan, вентилаторът няма да се върти, докато натоварването не надвиши 30% от захранването, свеждайки до минимум шума от вентилатора.

 

<30mV Нисък Пулсационен Шум

Всички токови пулсации са по-ниски от 30mV при +12V, +5V или +3.3V от 0% до 100% натоварване, за да се осигури стабилна работа и да запазят вашите критични за производителността компоненти да функционират надеждно по-дълго.

 

 

Изключително строго регулиране на напрежението <±2%

Регулирането на напрежението е по-строго от стандарта на Intel ± 5% за големи релси и ± 10% за - 12V, а настройването на не повече от ± 2% за основните релси, е за да отговори на най-високата производителност.

 

 

Напълно модулен нископрофилен плосък кабел

Предлага се избор от кабели на потребителите, докато се захрани системата с търсеното напрежение. Нископрофилният плосък черен кабел улеснява управлението на кабела, намалява бъркотията и увеличава въздушния поток вътре в шасито.

 

Висококачествени Японски 105°C/221°F Кондензатори

Осигуряват голяма издръжливост, както и предлагат най-висока стабилност, като същевременно остават надеждни.

 

Високо Амперажна единична +12V шина

Мощната единична +12V шина осигурява стабилно и надеждно захранване към другите компоненти на компютъра.


 

80 PLUS Gold Сертифициран and Intel C6/C7 съвместимост и готовност за работа

Серията Toughpower GF1 спестява енергия, чрез своята висока енергийна ефективност до 90% и е сертифицирана до 80 PLUS® Gold. Серията е оптимизирана за работа с всички поколения процесори на Intel за постигане на максимална икономия на енергия.