Новини / Пречиствател на въздуха Hama Smart с тристепенна филтрация

Пречиствател на въздуха Hama Smart с тристепенна филтрация

[ 08-11-2021 ]

Цветен прашец, косми от домашни любимци, акари, вируси и бактерии във въздуха, който дишаме?

Те могат да причинят алергии, астма и други състояния. Нашият пречиствател на въздух с мулти филтър премахва най-малките частици, микроби и лоши миризми. Интелигентна екстра: устройството може да се управлява чрез приложението или гласова команда.

    Било то на дивана или във влака: с приложението Hama Smart Home управлявайте пречиствателя на въздуха отвсякъде и имайте контрол върху въздуха в стаята си по всяко време
    Независимо дали става дума за Amazon Alexa или Google Assistant: управлявайте удобно пречиствателя на въздуха чрез гласова команда или комбинирайте други интелигентни устройства с него чрез приложението, напр. управлението на отоплението
    Идеален за страдащите от алергии – въздушният филтър премахва 99,95% от всички вируси, полени и други алергени като животински косми, домашен прах и замърсители до размер от 0,3µm от въздуха в стаята
    Мощен троен филтър: многократно филтриране за хигиеничен въздух в помещението благодарение на филтрите предварително, Hepa (H13) и активен въглен
    За всяка всекидневна: пречиствателят на въздуха осигурява надеждно филтриране със скорост на пречистване на въздуха от 250 m³/h в помещения с размер до 65 m²
    Здрав въздух: сензорът за въздух анализира стайния въздух и автоматично регулира скоростта на вентилатора, за да елиминира частиците
    Нашият пречиствател на въздух работи без шлюз (хъб): нямате нужда от допълнително устройство и спестявате допълнителни разходи, тъй като пречиствателят на въздуха установява директна WiFi връзка с рутера

 

"ИНТЕЛЕН" ПРЕЧИСТВАТЕЛ НА ВЪЗДУХА:
ЗДРАВОСЛОВЕН КЛИМАТ НА СТАЯТА ПО УМНИЯ НАЧИН

Ние вдишваме 10 000 литра въздух на ден – и нашите дихателни пътища не дискриминират по отношение на това, което вдишваме чрез въздуха.

Алергени като домашен прах и косми от домашни любимци, бактерии, вируси и др., присъстват във въздуха и намаляват качеството на въздуха в помещенията. Въпреки това, има лесен начин за борба с лошото качество на въздуха в дома или офиса.

Със своята мощна тристепенна филтрация, нашият "Smart" пречиствател на въздух филтрира всички нежелани замърсители. Това води до здравословен климат в стаята за по-добро самочувствие – не само за страдащите от алергии или астматици.

Акцентът: Интелигентният пречиствател на въздуха може да бъде интегриран в WiFi мрежата, което му позволява да се управлява от приложение и с помощта на вашия глас или да се свързва с други интелигентни домашни устройства.

 

ПРОСТО МИНА:
ВЪЗДУШНИЯ ФИЛТЪР ЕЛИМИНИРА 99,95% ОТ ВСИЧКИ ЗАМЪРСНИЦИ

За съжаление, почти всички прекарваме твърде много време на закрито и не излизаме навън, за да дишаме чист въздух. Това засяга дихателните ни пътища. Пречиствателят на въздуха не е заместител на разходката на чист въздух, но осигурява здравословен въздух в помещението. По този начин вашето здраве и благополучие се подобряват, както и вашата концентрация.

Със своята мощна тристепенна система за филтриране, която включва HEPA филтър, пречиствателят на въздуха елиминира 99,95% от най-малките замърсители като цветен прашец, вируси, бактерии, прах и косми от домашни любимци.

Филтърът с активен въглен гарантира, че въздухът не само е чист, но и мирише чисто, тъй като филтрира миризмите. Това е практично за любителите на котки, пушачите и запалените готвачи любители.

Със скорост на пречистване на въздуха от 250 m3/h, пречиствателят на въздуха може да се използва в помещения с размери до 65 m2 и следователно е идеално подходящ за дома и офиса.

 

ВЗЕМЕТЕ СВЕЖИЯ ВЪЗДУХ ДОРИ ПО ПЪТЯ ЗА ДОМА:
КОНТРОЛ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО

Преди да тръгнете за работа, затваряте всички прозорци, за да предотвратите студен удар (през зимата) или топлинен удар (през лятото), когато се върнете.

Замърсителите във въздуха са изключително доволни от това. Те имат полеви ден в затворените стаи и ни посрещат обратно с лош въздух.

Интелигентният пречиствател на въздуха предлага удобството да можете да го включите дистанционно чрез приложението, така че когато се приберете у дома, можете да дишате свободно в рамките на собствените си четири стени.

Страдащите от алергии и астматиците се възползват от това, тъй като пречиствателят на въздуха се справя и с алергени като домашен прах и косми от домашни любимци.

Пречиствателят на въздуха може да се управлява и чрез гласова команда с помощта на Google Assistant или Alexa на Amazon.

 

КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА ВИНАГИ ПРЕДВИД:
АНАЛИЗ НА ВЪТРЕШНИЯ ВЪЗДУХ

Как всъщност да разберете кога пречиствателят на въздуха си е свършил работата и е достигнато идеалното качество на въздуха? Пречиствателят на въздуха е снабден със сензор за въздух: Той постоянно анализира вътрешния въздух и автоматично задава необходимата скорост на вентилатора. Можете да проследявате текущото качество на въздуха в реално време с помощта на приложението Hama Smart Home. Следователно устройството елиминира замърсяващите частици напълно независимо. Не е нужно да се притеснявате за това, което присъства във въздуха и можете да работите творчески и с високо ниво на мотивация в здравословен вътрешен климат, да се отпуснете напълно с книга или да празнувате рожден ден с приятели и роднини.

 

ЗДРАВ ВЪЗДУХ ПРИ СПАНЕ

Качеството на въздуха оказва голямо влияние върху поведението ни на съня. Следователно здравословният климат в стаята, в спалнята и детската стая е изключително важен. Когато използвате пречиствателя на въздуха в режим на заспиване, вие просто намалявате вентилатора до приятно ниво на шум от 30 dB и изключвате осветлението на дисплея, за да предотвратите ненужен източник на светлина да наруши съня ви. Събуждате се светли и свежи, без главоболие или запушен нос и можете да започнете деня по-щастливи.

 

ЛЕСНИЯТ ПЪТ ЗА ПО-ДОБЪР КЛИМАТ В СТАЯТА

Интелигентният начин за по-добро качество на въздуха е напълно неусложнен; интеграцията в WiFi мрежата е завършена само за няколко минути. Тогава светът на интелигентния дом е отворен за вас. Използвайки сцени и автоматизации, можете да свържете различни продукти за интелигентен дом помежду си – от малки трикове до смислени връзки, които ви помагат и улесняват ежедневието. Например: С контакт за врата и прозорец, интелигентният домашен пречиствател на въздух може да се изключи автоматично, когато прозорецът се отвори, или работата на пречиствателя на въздуха може да се поддържа с интелигентен контрол на отоплението или вентилатор.

 

 

Към продукта в магазина:

Пречиствател на въздух Hama Smart,смарт,тристепенна филтрация, Черен