Новини / IRIScan Desk 6

IRIScan Desk 6

[ 04-01-2022 ]

 

В началото на новата година, искаме да ви обърнем внимание на една изключително интересна серия скенери IRIS Desk, които заслужават повече внимание. Серията Desk са комбинация от скенер, документна камера и камера за заснемане на видеа за споделяне в мрежата – всичко в един продукт. Има модели за А4 и А3 сканиране.


 

Идеален за използване у дома, офиса или по време на пътуване: наистина преносим ексклузивен дизайн, захранван от USB скенер.

Скенерът за документи IRIScan Desk 6 предлага лесен за използване и ефективен начин за архивиране на книги, свободни хартии и любимото ви печатно списание. Идеален за сканиране на текстове и снимки, без да се налага да създавате сложни структури на директории. Нашият скенер за документи е лесен и удобен за използване, автоматизира напълно процеса за вас. Революционен скенер за джобни книги и документи, който прави повече от просто сканиране!

Вече има доверието от професионалисти по целия свят за преобразуване на хартия в текст с възможност за търсене с версията IRIScan Desk 5.

IRIScan Desk 6 вече е още по-удобен и лесен за използване от преди. Той сканира, редактира и преобразува джобни книжки, списания, разписки и документи в цифрови файлове.

 


 

 

Камера за документи за създаване на уеб уроци

IRIScan Desk 6 създава уеб уроци, онлайн демонстрации и видео уроци с кристално чисто аудио. Разполага с камера за документи с до 12 MP* и обектив с до 12x увеличение, което заснема ясни изображения и подробен текст.

Мощният обектив на камерата до 12MP заедно с вграден микрофон позволяват да улавяте всякакви детайли, да създавате и записвате уроци за Youtube или да разопаковате видео, например, при до 15FPS (видео запис).


 


 

Превърнете дистанционното обучение в детска игра

Скенерът за джобни книги поддържа сесии за дистанционно обучение. Той осигурява допълнителна и мобилна класна стая към традиционната учебна програма на инструктора. Напълно съвместим с Zoom, Skype и Google за лесно свързване с вашата отдалечена аудитория.

В допълнение, неговата иновативна технология за изкуствен интелект (AI) – като премахване на пръсти, автоматично разпознаване на превъртане на страница, текст в реч дума по дума – прави ученето по-лесно за учениците.

 

Помогнете на хората с дислексия да преодолеят своите увреждания при четене

IRIScan™ Desk 6 е идеалното помощно средство за четене за хора с дислексия. Благодарение на уникалната технология Text To Speech. Той ще чете на глас всеки документ (Microsoft Word, PDF, текстови файлове, уеб страници или сканирани документи) дума по дума! Тя ви позволява да четете и слушате паралелно дума по дума на всеки документ. Като такъв този инструмент е идеален за езикова работа и всяка друга работа, изискваща широко използване на четене.
 

Допълнителни функции

Усъвършенствана обработка на изображения, настройки и функции на контрастното изображение (Автоматично премахване на изкривяване и многократно изрязване, Автоматично запълване на ръбовете на повреден документ, откриване на книга от предната и задната корица)


 

 


 
Мулти-функционален скенер IRIS Desk 6, A4, 12 Mp, USB 2.0, Сив Мулти-функционален скенер IRIS Desk 6 Pro, A3, 13 Mp, USB 2.0, Черен Мулти-функционален скенер IRIS Desk 6 Business, A3, 16 Mp, USB 2.0, Черен
Мулти-функционален скенер IRIS Desk 6, A4, 12 Mp, USB 2.0, Сив Мулти-функционален скенер IRIS Desk 6 Pro, A3, 13 Mp, USB 2.0, Черен Мулти-функционален скенер IRIS Desk 6 Business, A3, 16 Mp, USB 2.0, Черен