Новини / RICOH Интерактивни монитори - Серия А

RICOH Интерактивни монитори - Серия А

[ 16-09-2022 ]

 

 

Когато трябва да работите заедно - не позволявайте на дистанцията да стои между вас

 

 

Хибридната работа и учене се е превърнала в ежедневен процес за много хора. В днешно време хората се присъединяват към срещи и обучения от множество места като стандарт и нуждата от дистанционно сътрудничество никога не е била по-голяма.

Направете срещи и класове съвместни, където и да се намират, с новите интерактивни монитори на Ricoh.

Новата серия IWB A е проектирана да накара сътрудничеството да работи за вас.

Основни функции

 • Вграден в Android
 • Разширяем с Windows контролер
 • Набор от предварително инсталирани приложения
 • Лесно свързване Кабелно и безжично споделяне на съдържание

 

 

Проектиран за бизнес

Със своя лесен за използване интерфейс и вградени приложения, новите интерактивни монитори предлагат безпроблемна комуникация и сътрудничество. Идеални за хибридна работа, позволявайки на няколко души да пишат на един екран. Спестете време за водене в минути и бележки, можете да заснемете анотациите в реално време. Предавайте множество екрани безжично по всяко време и увеличете максимално сътрудничество.

 

Създаден за образование

С дистанционното обучение и сътрудничество новите нормални, хибридни класни стаи трябва да позволяват участие в реално време и споделяне на информация с лични и отдалечени присъстващи, позволявайки външни източници в класната стая. Нашите интерактивни монитори са достъпни, интуитивни и персонализирани. Учителите вече могат просто да включат лаптоп, за да започнат урок.

 

 

Оптимизирани за бизнес и обучение

Независимо дали представяте следващата голяма бизнес идея или се опитвате да плените въображението на класната стая от студенти, интерактивните монитори на Ricoh са проектирани с богат на функции набор от вградени инструменти, за да ви дадат най-доброто сътрудничество.

 

Ефективно представяне на разделен екран

Използването на два екрана е най-очакван стандарт при работа и презентации. Стартирайте две различни приложения или изображения едно до друго с интерактивния монитор и извлечете повече от вашите срещи и класове.

 

Мощно аудио, елегантен дизайн

Комуникация, която е силна и ясна с аудио с висока разделителна способност. Проектиран с оптимално разположени микрофони и 15w високоговорители за перфектни презентации. Изтънчен и стилен, тънкият му дизайн допълва всяко работно пространство, у дома, офиса, училището или студиото.

 

4K UHD дисплей с вградено платно

Много повече от бяла дъска. Това е празно платно за следващите ви големи идеи. С ясен 4K (3840 x 2160) екран за представяне на детайлни изображения. Снабден с фолио против отблясъци, вашият екип може да работи удобно по-дълго време. Така че нищо не спира вашия творчески поток.

 

Лесно свързване и използваемост

Лесно е да синхронизирате устройството си с екрана, просто изберете как да се свържете – HDMI, USB или USB Type-C. Спестете ценно време и предавайте екрана на вашия компютър бързо и лесно. Свържете вашето устройство и гледайте незабавно да се появява на монитора чрез автоматичен видео сигнал.

 

Полезна функция картина в картина

Една картина може да говори повече от хиляда думи – така че добавете изображение към вашия монитор с функцията „картина в картината“. Това може да са данни, диаграми или стокови снимки, които помагат да разберете мнението си.

 

Автоматично откриване на входен сигнал

Спестете ценно време и предавайте екрана на вашия компютър бързо и лесно. Свържете вашето устройство и го гледайте незабавно да се появява на монитора чрез автоматичен видео сигнал.

 

Предни портове за множество интерфейси

Изберете как да се свържете – HDMI, USB или USB Type-C, лесно е да синхронизирате устройството си с екрана. Практични за ежедневна употреба, ще намерите оперативни бутони, монтирани в предната част на екрана.

 

Мощно сътрудничество за бизнес и образование

 • Споделяне на информация в реално време
 • По-бързо екипно вземане на решения
 • Лесно сътрудничество с отдалечени членове на екипа
 • Повишено разбиране на сложни теми
 • Подобрени визуални комуникации
 • Внася мултимедийно и интернет съдържание в класната стая
 • Интерактивността увеличава участието на учениците
 • Подкрепя инициативи за дистанционно обучение
 • Свързва се с мобилни устройства
 • Мултитъч за групови дейности

 

 

Разгледайте продуктите в магазина:

 

Интерактивен дисплей RICOH A6500, 65 Интерактивен дисплей RICOH A7500, 75 Интерактивен дисплей RICOH A8600, 86
Интерактивен дисплей RICOH A6500, 65", 3840 x 2160, HDMI, DP, VGA, USB, Мулти-тъч, Черен Интерактивен дисплей RICOH A7500, 75", 3840 x 2160, HDMI, DP, VGA, USB, Мулти-тъч, Черен Интерактивен дисплей RICOH A8600, 86", 3840 x 2160, HDMI, DP, VGA, USB, Мулти-тъч, Черен