Новини / Fujitsu обяви своето ново портфолио от бизнес преносими компютри, от гамата LIFEBOOK

Fujitsu обяви своето ново портфолио от бизнес преносими компютри, от гамата LIFEBOOK

[ 28-02-2023 ]

 

 

Fujitsu обяви своето ново портфолио от бизнес преносими компютри, от гамата LIFEBOOK -  високопроизводителни преносими компютри, включващи 12-то поколение Intel® Core™ процесори. Новата гама представлява значително развитие за бизнеса и подкрепата му в новите условия на хибридната работа.

 

Новите модели от 12-то поколение на Fujitsu идват в отговор на глобалното приемане на хибридният начин на работа и нарастващото търсене на дигитална инфраструктура, която да подкрепя бизнеса при прехода му към новия модел на работа. Технологията, която съществуваше преди пандемията, сега е изправена пред ограничения в способността си да улеснява хибридните работни модели. С променящата се ежедневна работа необходимостта от високопроизводителни машини за управление на множество работни процеси стана по-важна от всякога. Даването на възможност на служителите да работят от всяка точка на света също може да разшири резерва от възможности за правенето на бизнес. Следователно има спешно търсене на сложни устройства, които могат да поддържат прехода към следващото поколение хибридна работа.

 

Гамата на Fujitsu от чисто новите модели LIFEBOOK е проектирана да даде възможност на бизнеса и крайните потребители да работят отвсякъде. С лекия и стилен хардуер, всички преносими компютри от семейството се захранват от най-новите процесори Intel® Core™ от 12-то поколение, които осигуряват безкомпромисна мощност, без да се жертва производителност или мобилност.

 

За да поддържат по-добре хибридните работни среди, моделите Fujitsu LIFEBOOK използват един и същ репликатор на портове за серията U7 и E5, за да осигурят връзки към периферни устройства, с опции за свързване към широк спектър от среди.

 

Най-новото поколение модели LIFEBOOK E5 са по-елегантни от предшестващите модели и са с нов изтънен профил – 19,9 mm за 14” версията и 20,4 mm за 15”. Докато теглото на серията LIFEBOOK E5 е намаляло с до 25 процента, капацитетът на батерията и времето за работа са се увеличили.

 

Моделите LIFEBOOK са проектирани с мисъл за надеждността и са конструирани с японска прецизност и качество, подкрепено от 30-годишен опит. Отличаващи се с използването на екологични опаковки и подобрена енергийна ефективност, тези устройства са насочени към хармонизиране на връзката между бизнеса и околната среда.

 

Новото поколение модели LIFEBOOK позволява на бизнеса да се радва на спокойствие със знанието, че данните им са защитени. Опциите за биометричен достъп на продуктите LIFEBOOK включват сензор за пръстови отпечатъци или PalmSecure технология, която се основава на уникалното и водещо биометрично разпознаване на вените на дланта на Fujitsu и се счита за една от най-точните биометрични технологии на пазара.

 

Анна Сориано, ръководител портфолио – продукти и канал, Fujitsu Австралия и Нова Зеландия, казва: „Хибридната работа вече не е лукс. Сега това е стандартна практика в много предприятия. Тъй като организациите продължават да се адаптират към гъвкавият начина на работа, сега те търсят технология, която ще поддържа тази промяна. Новото поколение модели LIFEBOOK, включващи 12-то поколение Intel® Core™ процесори, беше представено, за да подкрепи амбициите на бизнеса да създават цифрови работни места. Тези преносими компютри разполагат с широка гама от устройства, проектирани да отговарят на нуждите на всеки един потребител, независимо от неговите специфични бизнес изисквания.

 

Новите модели LIFEBOOK са налични за поръчка!

 

 

Примерни модели:

 

Fujitsu Tablet LIFEBOOK U9x12

 • Windows 11 Pro. Fujitsu препоръчва Windows 11 Pro за бизнеса.
 • 12 генерация Intel® Core™ vPro® процесори с Intel® Iris® Xe Graphics
 • Ултра-мобилен: 360° обръщат се, невероятно лек и тънък за максимална мобилност
 • Сигурност от най-висок клас: Biometrical PalmSecure™ and IR Hello идентификация
 • Всички опции за свързаност, пълно-размерен LAN, Intel® Thunderbolt™ 4, Intel® Wi-Fi 6

 

 

Fujitsu Notebook LIFEBOOK U7x12

 • Windows 11 Pro. Fujitsu препоръчва Windows 11 Pro for business.
 • 12 генерация Intel® Core™ vPro® процесори с Intel® Iris® Xe Graphics
 • Отлична свързаност, с която да останете гъвкави и продуктивни в новата модерна работна среда.
 • Удобен, с отлична възможност за надграждане, с директен достъп до ключови компоненти и намалено време и цена на подмяната.
 • All-day battery. Изключително бърза зареждане на батерията и възможност за работа на повече от 8 часа, благодарение на изключително енергийно ефективните компоненти вложение в изделието.
 • Изключително ниско тегло малко над 1 кг.

 

 

 

Fujitsu Notebook LIFEBOOK U5x12

 • Windows 11 Pro. Fujitsu препоръчва Windows 11 Pro for business.
 • 12 генерация Intel® Core™ vPro® процесори с Intel® Iris® Xe Graphics
 • Фамилната концепция на LIFEBOOK намалява цената по придобиване и разширяване на IT инфраструктурата и намалява нейната сложност.
 • Дълготрайна, надеждна и стабилна платформа, която защитава вашите инвестиции с необичайната стандартна гаранция за бизнес клиенти от 24 месеца.
 • Намаленото тегло, тенденция заложена в цялата фамилия.
 • Най-добрата и надеждна свързаност в своята категория, пълно-размерен LAN и Intel® Wi-Fi 6.