Новини / ПРЕВЪЗХОДСТВО В РАБОТАТА И ИГРАТА С МОНИТОРИ ОТ SAMSUNG

ПРЕВЪЗХОДСТВО В РАБОТАТА И ИГРАТА С МОНИТОРИ ОТ SAMSUNG

[ 28-04-2023 ]

Превъзходство в работата и игрите

Като показват повече съдържание, с по-ясните образи и с помощта на модерни технологии за възпроизвеждане на образите мониторите с висока разделителна способност на Samsung са перфектният избор за почти всякаква употреба. От професионални приложения до многозадачен режим и игри – позволи на високата разделителна способност да подобри производителността ти.

Защо да избереш висока разделителна способност?

Нашите WQHD монитори имат резолюция 2,25 пъти по-голяма от плътността на пикселите на Full HD. Серията UHD поддържа плътност на пикселите 4 пъти по-голяма от Full HD. По-голямата отчетливост не е единствената полза от високата резолюция: получаваш повече екранно съдържание на монитор с по-висока резолюция.

Превъзходство в иновацията

Мониторите с висока разделителна способност на Samsung са пълни с иновации, които включват и нова технология с квантови точки. Като поддържат по-широка гама от цветове от традиционните технологии за изображения, екраните Samsung Quantum Dot ти позволяват да се наслаждаваш на по-естествени и по-реалистични изображения.

Превъзходство в комфорта

Режимът Eye-saver намалява умората на очите и създава по-голям комфорт при гледане. Опциите за регулиране на височината, въртене, накланяне и въртяща се стойка ти позволяват да позиционираш оптимално мониторите,за да намалиш напрежението на врата, когато седиш пред екрана дълго време.

Превъзходство в скоростта

Мониторите с висока разделителна способност на Samsung притежават бързо време на реакция от 1ms (MPRT) и скорост на обновяване на екрана от 144 Hz за минимално замъгляване при движение и плавни преходи на сцените. Освен това ще изпиташ абсолютното удоволствие от по-плавно сърфиране в мрежата и гледане на видео съдържание.

Превъзходство в свързаността

Мониторите с висока разделителна способност на Samsung, които са оборудвани с USB портове тип C, са многофункционални. Могат да функционират като настолни концентратори, които показват и зареждат устройства и поддържат DP, Mini DP и USB.

ВСИЧКИ НАЛИЧНИ МОНИТОРИ ОТ SAMSUNG - МОЖЕ ДА ВИДИШ ТУК