Новини / Elite 10 са новият топ модел на Jabra, които поддържат Dolby Atmos.

Elite 10 са новият топ модел на Jabra, които поддържат Dolby Atmos.

[ 02-10-2023 ]

 

 

 

Elite 10 са новият топ модел на Jabra, които поддържат Dolby Atmos.

Dоlbу Аtmоѕ Мuѕіс e ayдиo фopмaт, ĸoйтo изпoлзвa тpиизмepния cъpayнд звyĸ нa Dоlbу, зa дa cъздaдe мyзиĸaлнo yceщaнe, пpи ĸoeтo чyвcтвaтe, чe paзличнитe мyзиĸaлни инcтpyмeнти и eфeĸти идвaт oт вcичĸи cтpaни и ъгли.

 

Новото  в Jabra Elite 10 e технологията„Advanced ANC“ : с нея инфразвуковите вълни измерват слуховия канал и алгоритмите откриват различни шумове и условия на вятъра, за да филтрират шума от околната среда.По този начин шумопотискането динамично се адаптира към условията на околната среда.

 

 

В Jabra Elite 10 виждаме резултат от развойната работа по дизайна на слушалките и поставянето им в ушите.Технологията се нарича „ ComfortFit“ има значително влияние върху комфорта на Elite 10 и върху това колко дълго могат да се носят.

 

Слушалките са полуотворени, тъй като отливките (EarGels) са с овална форма и не могат да бъдат поставени особено дълбоко в ушния канал. Това е направена за намаляване на налягането в ушния канал, като същевременно го затваря ефективно. Благодарение на меката силиконова кожа, която покрива ушите, прилягането е стабилно и сигурно.

 

С Bluetooth 5.3, Jabra Elite 10 са оборудвани с най-съвременна технология.

Благодарение на Google Fast Pair и Microsoft Swift Pair, Jabra Elite 10 се показват автоматично в изскачащ прозорец на устройство с Android или компютър с Windows, когато кутията за зареждане се отвори – така че не е необходимо да търсите Elite 10 в системните настройки.

 

Приложението Sound+ не само предлага настройки на звука – шест предварително зададени EQ и 5-лентов EQ могат да се използват за това – но и актуализации на фърмуера, функцията за автоматично възпроизвеждане/автоматична пауза и страничен тон за повиквания или „Find My Jabra“ може да се намери и тук. Последният търси последното известно местоположение на слушалките.

 

Jabra Elite 10 са с петстепенен  регулируем режим на прозрачност, който Jabra нарича „функция HearThrough“. По този начин звукът в слушалките звучат естествено, както и  разговорите или съобщенията  се чуват доста ясно.

 

 

Jabra Elite 10 осигурява време за работа от осем часа и това се намалява до около шест часа, когато ANC е активиран.

Калъфът за зареждане удължава живота на батерията до 36 часа без шумопотискане и 27 часа с шумопотискане. Калъфът може да се зарежда безжично на съответната подложка за зареждане (Qi), а също и през USB-C. Последното отнема около три часа, докато бързо зареждане от пет минути ги допълва за около един час възпроизвеждане на музика.

 

 

 

Към продукта в нашия магазин: Блутут слушалки Jabra Elite 10, Cocoa, ANC