Новини / BenQ разкрива монитор с нов дизайн за потребители на Mac и MacBook Pro

BenQ разкрива монитор с нов дизайн за потребители на Mac и MacBook Pro

[ 08-03-2024 ]

 

 

 

Притежанието на монитор от наградената серия PD3225U е задължително за дизайнери, фотографи и създатели на съдържание.

 

АЙНДХОВЕН, НИДЕРЛАНДИЯ, 7 MAРТ 2024 г. – BenQ, глобален лидер в технологиите за дисплеи, обяви днес пускането на пазара на най-новия си професионален монитор, PD3225U. Отличаващ се с IPS Black за съотношение на контраст 2000:1, Color Match с Mac устройства чрез режим M-book и iKeyboard Control, PD3225U е перфектното творческо допълнение за потребителите на Mac, които се нуждаят от точност на цветовете и подобрена свързаност.

 

Чрез технологията IPS Black, PD3225U изразява 35% по-дълбоко черно в сравнение с конвенционален IPS монитор чрез минимизиране на изтичането на светлина, промяна и подобряване на масива от течни кристали, така че цветовете са по-живи от всякога. Мониторът с нов дизайн също предлага Color Match за Mac устройства със своя M-book Mode и 98% Display P3 цветово пространство, както и сертификати като Calman Verified, Pantone Validation, и Pantone SkinTone Validation. За автентичен цвят от ъгъл до ъгъл и постоянна осветеност, PD3225U използва изключителната технология Uniformity на BenQ. В допълнение, мониторът включва изключителния софтуер Display ColorTalk на BenQ, който без усилие съпоставя цветовете между монитора и MacBook Pro, без да е необходим калибратор.

За творци, които се нуждаят от по-голямо работно пространство, PD3225U може да разшири работното пространство до двойни 4K монитори с високоскоростен трансфер чрез технологията Daisy Chain чрез Thunderbolt свързаност. Софтуерът Display Pilot 2 на BenQ предоставя нов адаптивен и интуитивен интерфейс за управление на функции на дисплея, като Print Assist, AutoPivot, PIP/PBD, ICCSync, яркост и др. По подобен начин PD3225U осигурява iKeyboard Control за лесно регулиране на яркостта и силата на звука на високоговорителя чрез клавиатура на MacBook.

 

PD3225U включва вграден KVM превключвател за потребителите да управляват две системи от една клавиатура и мишка чрез Hotkey Puck G2, което позволява на потребителите да персонализират и имат достъп до своите най-използвани функции чрез диска и три контролни клавиша. За потребителите, които се нуждаят от обширни функции за свързване, дизайнерският монитор е оборудван с Thunderbolt 3 порт, два HDMI порта, DisplayPort и USB хъб. С гъвкава ергономия творящите могат да накланят, извъртат, повдигат и завъртат монитора, за да отговорят на своите нужди за гледане.

 

“Проектиран с мисълта за потребителите на Mac, PD3225U предоставя несравними цветови функции като IPS Black, режим M-book и технологията AQCOLOR на BenQ, както и широка свързаност за подобряване на работните процеси и рационализиране на производителността за рекламни послания, фокусирани върху Mac,” каза William WL Wang, BenQ Europe LCD бизнес мениджър. “Ние сме развълнувани да добавим този нов монитор към нашата обширна линия от дизайнерски монитори.”

 

В допълнение към спецификациите за висококачествена производителност, PD3225U е и екологичен с 85% от монитора, направен от рециклирани материали след употреба, опаковани в напълно рециклируем картон за минимално въздействие върху околната среда. Мониторът разполага и с функция за автоматично изключване, която изключва екрана след 10, 20 или 30 минути бездействие, за да пести енергия.

 

PD3225U ще бъде наличен скоро. Бъдете първият с достъп до него, като щракнете върху бутона "Добави" на страницата на продукта.

 

Разгледайте продукта в магазина:

 

Монитор BenQ PD3225U, 32
Монитор BenQ PD3225U, 32", Wide IPS, 4K, HDMI, DP, Thunderbolt 3, USB 3.1 Hub, HDR10

 

Щракнете тук, за да научите повече за новия монитор с удобен за Mac дизайн и открийте как мониторите на BenQ поддържат потребителите на Mac тук.

 

# # #

 

 

  • За BenQ Corporation

 

Основана върху корпоративната визия за „Внасяне на удоволствие и качество в живота“, BenQ Corporation е световен лидер в областта на човешките технологии и решения, посветен на издигането и обогатяването на всеки аспект от живота на потребителите. За да реализира тази визия, компанията се фокусира върху аспектите, които са най-важни за хората днес - начин на живот, бизнес, здравеопазване и образование - с цел да даде възможност на хората да живеят по-добре, да повишат ефективността, да се чувстват по-здрави и да подобрят ученето. Това включва разнообразно портфолио от ориентирани към хората продукти и вградени технологии, обхващащи цифрови проектори, монитори, интерактивни широкоформатни дисплеи, аудио продукти и лайфстайл осветление. Защото това има значение.

 

  • За BenQ Group

BenQ Group е мощна компания с пазарна капитализация от над 25 милиарда долара. Състои се от над 30 независими компании, работещи в повече от 30 страни в множество индустрии, с обща работна сила от над 100 000 служители. Всеки член на групата е признат лидер в своята област, допринасяйки за огромните ресурси на BenQ Group, широката научноизследователска и развойна дейност и отчетливите стратегически силни страни. Като използва вертикалната специализация на всяка компания, за да създаде истински мащаб в хоризонтални пазари, BenQ Group контролира високоефективна верига на стойността с ненадмината способност да доставя критични компоненти и решения от световна класа в индустрии като LCD монитори, проектори, здравеопазване, 5G мрежи, зелена енергия, фини химикали и съвременни материали, осветление, IC дизайн, прецизни компоненти, системна интеграция, марков бизнес и обслужване. Групата се ангажира с печеливши и устойчиви бизнеси, които споделят нейната дългогодишна визия за „Внасяне на удоволствие и качество в живота“.

 

Компаниите от BenQ Group включват BenQ Corporation, Qisda Corporation, AU Optronics Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., BenQ Dialysis Technology Corp., K2 international medical inc., DFI Inc., Partner Tech Corp., Data Image Corp., MetaAge Corp., ACE PILLAR Co., LTD., Alpha Networks Inc., Hitron Technologies Inc., Lextar Electronics Corp., and Raydium Semiconductor Corp.