Samsung е корейска мултинационална компания, която е сред световните лидери в производството на електроника, в това число телевизори, мобилни телефони, компютри, хладилници, перални машини и други уреди за дома и офиса. Компанията е основана през 1938 г. от Ли Бънг Чул в град Таегу, Корея.

Samsung предоставя на своите клиенти най-доброто качество на продуктите и услугите, които произвежда. Компанията инвестира много в научни изследвания и развитие, за да може да разработва иновативни продукти, които да са в крак с времето и отговарят на нуждите на своите клиенти. Компанията се стреми да бъде най-добра във всичко, което прави, и да постигне водеща позиция в своите области на дейност.

Целите на Samsung включват устойчиво развитие, постигане на дългосрочна рентабилност, развитие на нови продукти и услуги, укрепване на имиджа на марката.

Samsung произвежда широка гама продукти, като мобилни телефони, телевизори, компютри, принтери, камери, монитори, хладилници, перални машини и други уреди за дома и офиса. Една от най-успешните серии на компанията е Samsung Galaxy, която включва някои от най-популярните мобилни телефони в света. Компанията също така е известна с телевизорите си, включително QLED телевизорите, които използват квантова точност за подобряване на качеството на картината.

В заключение, Samsung е една от най-големите и успешни компании в света на електрониката. Компанията има дълга история на иновации и качество, която продължава да привлича милиони клиенти по света.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от SAMSUNG в следните категории: