Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}

Сервиз

 

Сервизните услуги са важна част от дейността на „ВАЛИ Компютърс“ ООД. С екип от сертифицирани специалисти полагаме непрекъснати усилия да поддържаме високо ниво на обслужване, да получавате бърз и коректен гаранционен и извънгаранционен ремонт!

Гаранционно обслужване - Надеждност и сигурност!
Вали компютърс ООД е официален сервиз на  FUJITSU , RICOH, NEC, Develop by Konica Minolta, BENQ. С нас получавате бързина на диагностика, качествен и надежден ремонт.

Извънгаранционно обслужване - Свободата да избираш, смелостта да се довериш!
Отличителен белег на Вали компютърс ООД в тази посока е професионализма и доказания опит! Обслужваме пълната гама марки от компютри, лаптопи, монитори, принтери, сървъри, аксесоари. Можете да разчитате на професионални софтуерни решения.

Абонамент - Контролирани разходи!
Удобна форма на сервизна поддръжка с предварително договорени параметри и време на реакция. Възможност за предоставяне на оборотна техника, периодична диагностика и профилактика.

Интегриране на техника - Индивидуален подход!
Интегриране на новозакупената компютърна техника във вече съществуваща информационна система, добавяне на нови функции, хардуерно и софтуерно съвместяване в произволни по сложност информационни системи.