MUSTEK е мултинационална компания, която произвежда електроника и компютърни продукти. Тя е основана през 1988 г.  и оттогава се превърна в един от водещите производители на скенери, мултимедийни проектори, дигитални камери и други електронни продукти.

Целта на MUSTEK е да предоставя на клиентите си качествени продукти, които отговарят на техните нужди и изисквания. Те се стремят да създадат продукти, които са лесни за употреба и предлагат висока производителност. Компанията винаги се опитва да бъде на върха на технологичните новости и да предоставя продукти, които отговарят на най-новите тенденции в индустрията.

MUSTEK има широко портфолио от продукти, които включват скенери за домашна и бизнес употреба, мултимедийни проектори за дома и офиса, дигитални камери и други електронни устройства. Най-известните продукти на компанията включват линията скенери BearPaw, която е една от най-продаваните скенери в света, и линията UPS-си PowerMust

Освен производството на електроника, MUSTEK има също така политика да бъде социално отговорна компания, която подкрепя обществените инициативи и участва в благотворителни кампании. Компанията подкрепя различни организации, които се занимават с образованието и развитието на младите хора, както и програми за защита на околната среда. Това допринася за положителната репутация на компанията и я прави любима сред клиентите и обществеността.