OKI е глобална технологична компания, която произвежда принтери, многофункционални устройства, решения за управление на документи и други бизнес технологии. Фирмата е основана през 1881 г. в Япония, като производител на телеграфни комуникации, а през 1938 г. започва да произвежда принтери. Оттогава, OKI се развива като технологична компания, която разработва и предлага нови продукти и услуги, които улесняват работата на бизнесите.

Фирмата се стреми да предлага качествени продукти, които да отговарят на нуждите на клиентите, като в същото време да допринасят за по-добрата защита на околната среда. В тази връзка, OKI инвестира значителни ресурси в научно-изследователска дейност, с цел да произвежда продукти, които са по-ефективни и по-устойчиви.

Фирмената политика на OKI се фокусира върху устойчивото развитие, развойната дейност и удовлетворяването на нуждите на клиентите. Целите на компанията включват увеличаване на обема на продажбите, подобряване на оперативните маржове и разширяване на бизнеса в нови области.

Освен принтери и многофункционални устройства, OKI произвежда и други продукти, като например LED осветителни тела за промишлеността и бизнеса. Специфичните продукти на компанията се отличават с висока производителност, качество и удобство за потребителите.

OKI е позната като един от водещите производители на принтери за малки и средни предприятия, като предлага широк спектър от продукти, включващи монохромни и цветни лазерни принтери, многофункционални устройства, матрични принтери и други. Компанията  предлага и софтуерни решения за управление на документи, които подобряват ефективността на работата на бизнеса.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от OKI в следните категории: