Haze Battery Co. Ltd. е компания, специализирана в производството на акумулаторни батерии за различни приложения. Фирмата е основана през 1993 г. в град Тайчжунг, Тайван, като част от групата EnerSys.

Основната цел на Haze се фокусира върху производството на качествени акумулаторни батерии, които да отговарят на нуждите на клиентите и да допринасят за по-добра енергийна ефективност и опазване на околната среда. Фирмата притежава собствени патентни технологии и постоянно работи върху развитието на нови продукти, като се стреми да предложи висококачествени батерии, които са надеждни и ефективни.

Сред продуктите, които Haze произвежда, са акумулаторни батерии за различни приложения, като електромобили, мотоциклети, UPS системи, телекомуникации, соларни системи и други. Фирмата е известна и с голямото си разнообразие от продукти, което включва различни размери, капацитети и характеристики на батериите.

Haze е ангажирана да предостави най-добрите решения за нуждите на клиентите и се стреми да постигне най-високите стандарти в производството на акумулаторни батерии. Фирмата притежава множество сертификати за качество и безопасност, включително ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 и др.

Haze е глобален лидер в производството на акумулаторни батерии и продължава да се развива, за да предостави на клиентите си най-доброто в тази област. С продуктите си, Haze се стреми да допринесе за по-добро бъдеще, като осигури качествена и ефективна енергия, която да помага за опазването на околната среда.