ORINK е международен бранд, който предлага качествени съвместими консумативи за принтери и копирни машини. Фирмата е основана през 2009 г. в Хонг Конг и е част от ORS Group, който е водещ производител на консумативи за печат.

Философията на ORINK се основава на иновациите и качеството. Фирмата се стреми да предложи най-добрите съвместими консумативи на пазара, като по този начин подобри изживяването на потребителите при печат. ORINK предлага широка гама от съвместими касети за лазерни и мастиленоструйни принтери, както и други консумативи като тонери, мастила и фотохартии.

Въпреки че ORINK е нов на пазара на консумативи за печат, фирмата се утвърждава като водеща марка в своята област. Нейната мисия е да предложи качествени продукти на конкурентни цени, като същевременно се стреми да защити околната среда и да намали вредните емисии.

Една от най-известните продуктови линии на ORINK е серията съвместими тонер касети за лазерни принтери. Тези касети са съвместими с много популярни модели на HP, Canon, Brother, Samsung и други производители. ORINK също така предлага съвместими мастила за мастиленоструйни принтери, които осигуряват висококачествен печат на документи и снимки.

Целта на ORINK е да бъде лидер в производството на съвместими консумативи за принтери и копирни машини в световен мащаб. Фирмата ситемно подобрява качеството на продуктите си и предлага най-добрите решения за нуждите на клиентите си. Освен това, ORINK работи усилено за опазване на околната среда, като намалява емисиите и увеличава енергийната ефективност на производствените си процеси.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от ORINK в следните категории: