Rain Design е американска компания, специализирана в производството на иновативни и функционални аксесоари за компютри, лаптопи и мобилни устройства. Фирмата е основана през 2003 година във Сан Франциско, Калифорния.

Rain Design се фокусира върху улесняването на живота на потребителите чрез разработването на продукти, които са ергономични, удобни за употреба и изработени с внимание към детайлите. Компанията се стреми да създава продукти, които не само изпълняват функционалните си задачи, но също така са красиви и приятни за визуалното възприемане.

Основният продуктов фокус на Rain Design е върху стойки за лаптопи, които са изключително популярни в днешния свят на дистанционната работа и ученето от вкъщи. Stands-те са изработени от висококачествени материали като алуминий и стомана и предлагат удобство и ергономичност на работното място на потребителите.

Rain Design проектира и произвежда и други аксесоари, като стойки за таблети, калъфи за мобилни телефони, стойки за монитори и др. Всички тези продукти са изработени с изключително внимание към детайлите, като се стремят да предложат висококачествени, удобни и елегантни решения за потребителите.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от Rain Design в следните категории: