GREEN CELL е компания, която е специализирана в производството на батерии и зарядни устройства за мобилни устройства и лаптопи. Компанията е създадена през 2013 година в Полша от екип от млади и амбициозни инженери и специалисти в областта на електрониката.

Фирмата се отличава с професионален подход и изключително високо качество на своите продукти, което се дължи на постоянните инвестиции в научно-изследователска дейност и разработка на нови технологии. Компанията има свои фабрики в Европа и Азия и разполага с мрежа от представителства в целия свят.

Един от най-успешните продукти на GREEN CELL е серията батерии за лаптопи, която се отличава с висок капацитет и дълъг живот. Батериите са съвместими с много модели на известни марки, като Dell, HP, Lenovo, Asus и други. Компанията предлага също така и зарядни устройства за мобилни устройства, които са съвместими с множество модели на смартфони и таблети.

GREEN CELL е насочена към екологично чиста продукция, като използва рециклирани материали за производството на своите продукти. Компанията е получила множество награди за своя принос към опазването на околната среда и е насочена към продължаване на тази положителна тенденция в бъдеще.

GREEN CELL се стреми да предложи на клиентите си висококачествени продукти, които отговарят на всички изисквания за ефективност, качество и безопасност. Компанията продължава да развива нови продукти и технологии, за да удовлетвори нуждите на своите клиенти и да постигне своята мисия да бъде лидер в света на батериите и зарядните устройства.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от GREEN CELL в следните категории: