Glorious е компания, специализирана в разработването и производството на висококачествени гейминг аксесоари. Основана е през 2014 година от Шу Линг, която е и главен дизайнер на продуктите на фирмата. Седалището на Glorious се намира в Южна Калифорния, САЩ, но компанията има  офиси в Германия и Тайван.

Glorious е известна с иновативните продукти, които предлага на пазара. Фирмата се фокусира върху удобството и функционалността на своите гейминг продукти, като предлага разнообразие от клавиатури, мишки, подложки за мишки и други аксесоари. Една от най-популярните продукти на Glorious е геймърската мишка Model O, която е изключително лека и има висококачествен сензор. Клавиатурите Glorious също са много популярни сред геймърите, като се отличават с прецизността и бързината на бутоните.

Компанията  е популярна със своите иновации в дизайна на гейминг аксесоари. Например, подложката за мишка Glorious Helios е изработена от ултратънък материал, който дава усещане за безкрайност на игровата повърхност. Glorious GMMK (Glorious Modular Mechanical Keyboard) е клавиатура, която може да бъде персонализирана, като потребителят може да избере бутоните, които да постави върху нея.

Glorious е позната и със своята ангажираност към защитата на околната среда. Компанията използва екологично чисти материали и опаковки, което я прави една от най-екологичните компании в гейминг индустрията.

Продуктите на Glorious могат да бъдат закупени от много онлайн магазини, един от които е www.Vali.bg

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от GLORIOUS в следните категории: