Der8auer е немска компания, специализирана в производството на компютърни компоненти и аксесоари за геймъри и професионалисти в областта на компютърното хардуерно оборудване. Компанията е основана през 2013 година от Роман Хартунг, който е популярен овърклокър и специалист. Идеята му е да създаде иновативни продукти за геймъри и компютърни ентусиасти, които да подобрят производителността и оптимизират работата на компютърните системи.

Философията на Der8auer се фокусира върху постигането на максимална производителност и надеждност на техните продукти. Компанията използва само висококачествени материали и високи стандарти за производство, за да осигури безупречното качество на своите продукти.

Една от най-известните продукти на Der8auer е "Delid Die Mate", който е инструмент, предназначен за овърклокинг на процесори, с като се премахва стандартния топлопреносен слой между ядрата на процесора и пластината, която ги затваря и се замества с по-ефективен охладител. Това подобрява производителността на процесора и намалява неговата работна температура.

Друг продукт на компанията е "Extreme Cooling Solutions", който предлага различни видове охладители за компютърни системи, като водни и въздушни охладители, за да поддържат компютърите охладени и да гарантират максимална производителност.

Целите на Der8auer са да продължат да иновират и да създават продукти, които да удовлетворят нуждите и изискванията на компютърните геймъри и професионалисти в областта на компютърното хардуерно оборудване.

Независимо дали става дума за овърклокинг на процесори, водни или въздушни охладители, Der8auer се стреми да създаде продукти, които ще предложат най-добрата производителност.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от der8auer в следните категории: