Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}
17 продукта

Xtrfy

Сортиране:

Xtrfy е шведска компания, специализирана в производството на гейминг аксесоари, като мишки, клавиатури, слушалки и др. Фирмата е основана през 2013 г. от професионални геймъри и хардуер специалисти, с цел да предложат на геймърите периферия, която отговаря на високите изисквания на професионалните играчи.

Фирмената кауза на Xtrfy е да се фокусира върху качеството на продуктите. Компанията използва само висококачествени материали и технологии за производството на своите продукти, като цели да предложи на клиентите си периферия, която не само отговаря на техните нужди, но и превъзхожда очакванията им.

Една от целите на Xtrfy е да подкрепя гейминг общността и да насърчава развитието на професионалното геймърство. Фирмата създава продукти, които са специално проектирани да отговарят на нуждите на професионалните играчи, като същевременно предлага висококачествени периферии, които са достъпни за всеки ентусиаст на гейминга.

Някои от най-популярните продукти на Xtrfy включват мишки като M4 и M42, клавиатури като K2 и K4, както и слушалки като H1. Тези продукти са създадени с цел да предложат на геймърите периферия, която отговаря на техните нужди, като същевременно предлага стилен дизайн и висококачествено изпълнение.

В обобщение може да се каже, че Xtrfy е компания, която се фокусира върху качеството и иновациите в производството на гейминг аксесоари. Фирмата е основана от професионални геймъри и хардуер ентусиасти, които целят да предложат на геймърите периферия, която отговаря на техните нужди и превъзхожда очакванията им.