DELTACO е шведска компания, насочена към производството и продажбата на компютърни и мрежови аксесоари, кабели, периферни устройства и много други електронни продукти. Компанията е основана през 1991 г. и е базирана в град Юнчьопинг, Швеция.

Делтако предлага широка гама от продукти, включително HDMI кабели, USB хъбове, безжични мишки и клавиатури, мрежови кабели, кутии за твърд диск, зарядни устройства и много други. Компанията е известна с високото качество на своите продукти и конкурентните си цени.

Един от характерните продукти на DELTACO са мрежовите кабели, които предлагат в различни цветове и размери. Кабелите са изработени от висококачествени материали и са подходящи за всякакви мрежови приложения. Компанията също така предлага и различни видове адаптери за мрежови кабели.

Друг характерен продукт на Делтако са USB хъбовете, които предлагат в различни модели и дизайни. Хъбовете позволяват на потребителите да свържат повече устройства към своя компютър или лаптоп.

Всички продукти на DELTACO са съобразени със високите изисквания за качество и са сертифицирани от различни организации по стандартизация. Компанията има стратегически партньорства с водещи доставчици на електронни компоненти и аксесоари, като се стреми да осигури на клиентите си висококачествени продукти на достъпни цени.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от DELTACO в следните категории: