NITECORE е водещ производител на високоефективни LED фенерчета, челници и други външни съоръжения. Създадена през 2007 г., компанията е със седалище в Китай и е станала известна със своите иновативни продукти и ангажимент за качество и удовлетвореност на клиентите.

Главната философията на NITECORE е съсредоточена около създаването на продукти, които са надеждни, издръжливи и проектирани с оглед на нуждите на ентусиастите на открито. Основната цел на компанията е да предостави висококачествени осветителни решения, които са многофункционални, функционални и лесни за използване. Продуктите на NITECORE са проектирани да бъдат достатъчно здрави, за да издържат на тежките приключения на открито, като същевременно са достатъчно компактни и леки, за да ги носите с лекота.

NITECORE произвежда широка гама от продукти, включително фенерчета, челници, фенери, батерии и зарядни устройства. Водещите продукти на компанията включват фенерчетата NITECORE MH10S и MH12S, които са компактни и мощни и предлагат набор от функции като регулируема яркост и светлинни режими. Компанията предлага и набор от специализирани фенерчета, като NITECORE TINI 2, което е малка лампа с ключодържател, която осигурява до 500 лумена яркост.

В допълнение към фокуса си върху създаването на висококачествени продукти, NITECORE се ангажира с устойчивостта и екологичната отговорност. Компанията използва само най-висококачествени материали и проектира продуктите си така, че да бъдат енергийно ефективни и дълготрайни. NITECORE също работи за намаляване на отпадъците и минимизиране на въздействието им върху околната среда, като използва рециклирани материали, когато е възможно и работи за намаляване на въглеродния си отпечатък.

Фирмената политика на NITECORE е насочена към удовлетвореността на клиентите и гарантирането на качеството. Компанията се ангажира да предоставя на клиентите си продукти и услуги с най-високо качество и разполага с екип от специализирани представители за обслужване на клиенти, които да помогнат при всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат. NITECORE предлага също цялостна гаранция за всички свои продукти, гарантирайки, че клиентите могат да ги купуват с увереност.

В обобщение, NITECORE е водещ производител на високоефективни LED фенерчета и оборудване за открито. Философията на компанията е съсредоточена върху създаването на продукти, които са издръжливи, гъвкави и лесни за използване, с акцент върху устойчивостта и отговорността към околната среда. С набор от иновативни продукти и ангажимент за качество и удовлетворение на клиентите, NITECORE се превърна в доверена марка сред любителите на открито и е настроен да продължи да предоставя решения за осветление с най-високо качество за години напред.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от NITECORE в следните категории: