Компанията е основана през 2010 година в Тайван, като е специализирана в производството на компютърни кутии и компоненти за тях. Идеята на JONSBO е да създаде продукти, които не само са функционални, но и привлекателни за окото. Визията на компанията е да създава качествени продукти, които задоволяват нуждите на всеки потребител.

JONSBO има богат каталог от компютърни кутии, които включват серии като UMX, RM, VR, CR и други. Всички тези серии се отличават със своята уникалност, като предлагат различни размери и конфигурации. Високото качество на изработката и премиум дизайна са основни характеристики на продуктите на JONSBO.

Компанията също така произвежда и други компоненти за компютри, като охладители за процесори, вентилатори и други. Всички тези продукти имат за цел да осигурят ефективно охлаждане и минимална шумова емисия.

Фирмената политика   на JONSBO се основава на качеството и дизайна на продуктите. Компанията инвестира значителни средства в проектиране и използва само висококачествени материали за своите продукти. Компанията е посветена на постоянното усъвършенстване на своите продукти и на създаване на продукти, които отговарят на нуждите на клиенти.

Основните  ценности на JONSBO включват иновациите, качеството, прецизността и клиентската удовлетвореност. Основната цел на компанията е да постигне перфектното баланс между дизайна, функционалността и ефективността на продуктите си.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от JONSBO в следните категории: