Екрани за мултимедийни проектори

Celexon е германска компания, която е основана през 2005 г. в Германия. От тогава насам, тя се е утвърдила като водещ производител на прожекторни екрани, мобилни стойки за прожектори и други аксесоари за прожекционна техника.

Философията на Celexon е да предлага качествени и надежни продукти на достъпни цени, като в същото време осигурява безупречно обслужване на клиентите. Фирмата се стреми да развива нови продукти, които да отговарят на нуждите и желанията на клиентите, като същевременно запазва високите стандарти за качество и безопасност.

Един от най-известните продукти на Celexon е серията мобилни стойки за прожектори, които са леки и лесни за транспортиране. Стойките имат различни размери и конфигурации, за да отговарят на нуждите на различни типове прожектори и събития. Компанията предлага също така голям избор от прожекторни екрани за всякакви нужди - от компактни екрани за домашна употреба до големи екрани за професионални презентации.

Освен това, Celexon предлага и други аксесоари, като кабели, ремъци и чанти за пренасяне на прожектори, както и аксесоари за управление на прожектори, като дистанционни управления и преходници за връзка с различни устройства.

Фирмената политика на Celexon е насочена към постоянно подобряване на качеството на продуктите и услугите, които предлага. Компанията следва стратегия на иновиране за да отговаря на нуждите на клиентите си и да запазва позицията си на лидер в индустрията на прожекционната техника.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от Celexon в следните категории: