Synology - иновативни решения за съхранение на данни

Synology е технологична компания, основана през 2000 г. в Тайван. Основателите на компанията, Чен Вонг и Че-Хуа Фанг, решили да създадат компания, която да предлага иновативни и лесни за използване решения за съхранение на данни. След няколко години на разработка, през 2004 г. компанията пуска първия си продукт - NAS (Network Attached Storage) устройство.

Оттогава Synology се развива стремително и предлага широк спектър от продукти, свързани със съхранението на данни. Компанията е позната със своите висококачествени NAS устройства, които предоставят надеждно и безопасно съхранение на данни за малки и големи бизнеси, както и за домашни потребители.

Целта на Synology е да предоставя интелигентни и лесни за използване продукти, които да отговарят на нуждите на всеки потребител. Философията на компанията е да се стреми към постоянно усъвършенстване на продуктите си и да създава нови решения, които да отговарят на нуждите на бизнеса и домашните потребители.

Сред най-известните продукти на Synology е серията DiskStation, която включва широка гама от NAS устройства с различни капацитети и функционалности. Компанията предлага и решения за бекъп и синхронизация на данни, както и за мониторинг и управление на мрежовите устройства.

Synology е известна също и със софтуерните си решения, включително операционната система DiskStation Manager, която позволява на потребителите да управляват и контролират своите устройства лесно и ефективно.

Компанията има силна ангажираност към опазването на околната среда и затова предлага енергоспестяващи продукти, като например серията Eco-Friendly NAS. Тези устройства използват минимално количество енергия при своята работа.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от Synology в следните категории: