ENERGIZER

Energizer е глобална компания, която произвежда батерии, фенери, зарядни устройства и други продукти за употреба в дома, бизнеса и на открито. Компанията е основана през 1896 година в САЩ от Уилям Х. Лафлин и Конрад Хубер и е започнала, като производител на въглеродни батерии. През 1955 г. Energizer създава първата алкална батерия, която по-късно става символ на марката.

Целите на компанията са да предоставят на своите клиенти качествени и новаторски продукти, които да отговарят на техните нужди. Energizer се стреми да предлага продукти, които са ефективни, надеждни и устойчиви. Фирмата преследва целта да бъде водеща марка в индустрията и да насърчава устойчивото използване на ресурси и опазването на околната среда.

Компанията е известна с марката Energizer Bunny, с която се акцентира в рекламите им. Фирмата продава батерии за различни устройства, включително дистанционни управления, фотоапарати, часовници и други. Energizer също така предлага светодиодни лампи и фенери, които са издръжливи и мощни.

Фирмената политика на Energizer включва ангажимент към качеството и новите технологии. Компанията инвестира в научноизследователска и развойна дейност, за да разработва по-ефективни и устойчиви продукти. Energizer поддържа строги стандарти за производство и контрол на качеството, за да гарантира, че продуктите им отговарят на изискванията на клиентите.

Един от най-популярните продукти на Energizer е линията от алкални батерии Max. Тези батерии предлагат издръжливост и ефективност, които са необходими за устройства с висока консумация на енергия, като например фотоапарати и играчки.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от ENERGIZER в следните категории: