Основана през 1999 г. в Южна Корея, Zalman произвежда иновативен компютърен хардуер и аксесоари повече от две десетилетия. Мисията на компанията е да предоставя висококачествени продукти, които предлагат превъзходна производителност и стойност за своите клиенти.

Един от водещите продукти на Zalman е тяхната линия охладители за процесори, които са проектирани да поддържат процесорите да работят при оптимални температури, като същевременно поддържат тиха работа. Тези охладители се предлагат в различни размери и дизайни, за да паснат на различни компютри и са хвалени както от геймърите, така и от компютърните специалисти за тяхната ефективност и надеждност.

Zalman също така произвежда захранвания, кутии, вентилатори и други аксесоари за компютър. Техните захранвания са известни със своята стабилност и ефективност, като гарантират, че вашите компютърни компоненти получават постоянно и надеждно захранване. Кутиите на Zalman са проектирани с мисъл за естетиката и функционалността, предлагайки елегантен дизайн и оптимален въздушен поток, за да поддържа вашия компютър безпроблемна работа.

В допълнение към своите хардуерни продукти, Zalman предлага и разнообразие от софтуерни инструменти, за да помогне на потребителите да оптимизират работата на компютъра си. Техният корпус за външен твърд диск ZM-VE400 например позволява на потребителите да емулират CD/DVD устройство или виртуален твърд диск, което улеснява инсталирането на операционни системи или стартирането на софтуер без необходимост от физическо устройство.

Zalman получи множество награди и признания за своите продукти, включително престижната награда Red Dot Design Award за техната кутия за компютър Z11 Plus. Компанията също така е ангажирана с устойчивостта и е внедрила екологични практики в своите производствени процеси.

Днес Zalman продължава да обновява и разширява своята продуктова линия, като се фокусира върху предоставянето на висококачествени, надеждни продукти, които отговарят на развиващите се нужди на PC пазара. Независимо дали сте геймър, професионалист или обикновен потребител, Zalman има какво да предложи за всички ваши компютърни нужди.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от Zalman в следните категории: