Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}

 

 

 

CHERRY DW 9500 SLIM - пълна безжична свобода

 

 

Има два начина за свързване на привлекателната, изключително тънка безжична система: чрез Bluetooth или 2,4 GHz връзка с помощта на USB приемника. Лесно е да превключвате между двата типа връзка с помощта на плъзгач на мишката и клавиатурата. Например, можете да свържете лаптоп чрез Bluetooth, както и компютър чрез безжична връзка и да ги управлявате със същия настолен комплект. Без значение кое изберете, връзката има обхват до 10 m и е криптирано според AES-128.
 

 

 

 

 

Клавиатурата - стилно и изискано CHERRY качество

 

 

DW 9500 SLIM е отличен пример за това как високите стандарти за качество и минималистичният дизайн могат да вървят ръка за ръка. Същото важи и за опаковката без пластмаса.

Тънката безжична клавиатура е разработена с най-голямо внимание към детайла и разполага с ножична технология CHERRY SX. Това му придава прецизно и приятно усещане при писане и гарантира, че преминавате през работния ден без усилие и продуктивно. Здравата изработка с интегрирана метална пластина също помага. Колкото и да е тънка и привлекателна, клавиатурата все още стои стабилно на бюрото.
 

 

 

 

 

 

 

Иновативна и перфектно оформена универсална машина

Ергономичната безжична мишка, най-подходяща за потребители със средни до големи ръце, стои удобно в ръката дори когато работите часове наред. Има гумирани странични части с опора за отпускане на палеца. Щедро оразмерените плъзгащи се повърхности ви позволяват да насочвате мишката плавно върху бюрото, без да натоварвате китката.

 

 

 

В допълнение към това приятно боравене, мишката с 6 бутона и колелце за превъртане има много впечатляващи характеристики. Високопрецизният сензор позволява мишката да се използва на почти всяка повърхност, дори върху стъклени маси. Чрез натискане на бутона DPI разделителната способност може да бъде зададена на 600, 1000, 1600 или 3000 dpi. Това прави безжичната мишка идеална за използване с 4K монитори с висока разделителна способност.
 

 

 

Разгледайте продукта в магазина
   
Безжична клавиатура с мишка CHERRY DW 9500 SLIM